tiistai 25. maaliskuuta 2014

175. 31 DNC 28: Inspired by a flag

I: Täällä ollaan! Pahoittelen tuota muutaman päivän hiljaisuutta,kynsille eikä blogillekkaan ole ollut aikaa. Haastetta on enää muutama päivä jäljellä (wuhuu) joten eiköhän tästä ihan kunnialla selvitä.

Nyt kun on kevät, aurinko paistaa, on lämminta ja kirkasta, tekisi mieli lakata kynnet keväisillä väreillä ja kokeilla kaikkea ihanaa. Mutta ei, lista määrää että keksippä lipuista jotain! Hmm, mulla oli tasan yksi vaihtoehto: USA- liput. Miksi mä en sitten tehnyt mitään muuta? Koska 1) olen laiska 2) en ehdi 3) mitään hyvää syytä ei edes ole. Koittakaa kestää nämä räpellykset:Nää on varmaankin tän haasteen pohjanoteeraukset, näiden kynsien lisäksi.. No välillä näin, ei se kynsibloggaajankaan elämä aina ole pelkillä ruusuilla tanssimista ;)

Punainen lakka on China Glazen Holiglaze- joulukokoelmasta, Just Be-Claws. Nätti punainen lakka metallisella hohteella. Sininen lakka on Flormarin DuoChrome,DC07. Glitterit on YesLoven lakasta Diamond Glitter ja raidat tein Ginan Whitella. Alunperin ajattelin maalata tähtiä tuohon nimettömään, mutta tyydyin yksinkertaisempaan vaihtoehtoon: salmiakin muotoisiin glittereihin.


Flormar - DC07
China Glaze - Just Be-Claws
GinaTricot - White
YesLove - Diamond Glitter

Ylihuomiseksi LUPAAN panostaa kynsiin! Hauskaa viikkoa teille ihanat!<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: