sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

174. 31 DNC 27: Inspired by artwork


www.marimekko.fi
R: harmaitten kynsien jälkeen teki mieli lakata jotain ihanaa ja värikästä, mutta päivän aiheen puitteissa. Mikä siis olisi värikästä, keväistä ja taideteos? Marimekon Unikko-kuosi tietenkin! (: Mä oon jo pitkään hautonu ideaa kukkakuosisista kynsistä ja parit sellaiset nähnytkin muissa blogeissa, mutta toteutus on aina jäänyt ´koska ei oo sopivia värejä, liian vaikeeta tai ei jaksa tehdä mitään pientä piiperrystä´. Näitten tekeminen ei ollut vaikeeta, eikä pientä piiperrystä ja väreiksi käy melkein mitkä vaan toisiinsa mätsäävät lakat: ei tekosyitä luistaa Unikkojen lakkauksesta ;D
 
Ajattelin vaihtelun vuoksi vaihtaa taustan väriä ja kokeilin mustaa sekä vaaleenpunaista, mutta musta korosti paremmin kirkkaita värejä, joten se sai jäädä taustalle. Vaaleanpunainen näytti vähän heikossa valossa likaiselta.

 Kukat oli helppo tehdä pilkkutikulla aka dotting toolilla. Unikossa kukat ei ole identtisiä, joten sitä niiden ei tarvinnut kynsilläkään olla, siis täydellinen valinta mulle joka ei osaa suoraa viivaakaan piirtää. Tökin vaan palloja sopiviin kohtiin kukan muotoon, keskelle mustat pisteet ja varsiksi ohutkärkisellä siveltimellä viivat, valmis (: Helppoa ja yksinkertaista. Omaan silmään nämä näytti tosi kivoilta ja voisin uudelleenkin kokeilla vaikka eri väreillä.
Lakoista vielä sen verran, että Man-Gota on nähty jo aikaisemmissakin lakkauksissa ja toimii edelleen samalla tavalla yhtä nätisti kuin ennenkin. Sen sijaan laatikossa useamman vuoden lojunut Wet n Wildin Lavender Creme oli jo aikalailla pulloonsa jankkiintunutta tavaraa, mutta kukissa toimi vielä ihan hyvin. Kiss Paintin mustaa on tullut jonkun verran käytettyä ja pullossa näkyy selvä kuivumisraja, mutta se toimi edelleen eikä ollut ollenkaan tahmeaa.

Lakat:

- Opi Where Did Suzi´s Man-Go?
- Kiss Paint Pearl Black
- Wet n Wild Lavender Creme
- Seppälä nimetön musta (ei kuvissa)
-  Seppälä nimetön valkoinen

8 kommenttia:

 1. Hienot on kynnet. :) Kivat värit. Monissa blogeissa olen nähnyt näitä Marimekko- kynsiä, että pitää varmaan joku päivä itsekin sellaiset tehdä. :D

  VastaaPoista
 2. Mistä on tuo Wild Shine ostettu? :) Ja paljonko maksoi? Hienot kynnet ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seppälästä, maksaa muutaman euron. Kiitos :)

   Poista
 3. vauu! mun suu lokshti auki kun näin nuo kukkaset kynsissä :o!! ite oon tällänen tohelo kynsien kanssa.. :D tosi hienot!

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: