keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

176. 31 DNC 29: Inspired by the supernatural

R: pinkkejä yksisarvisia, sateenkaaria ja kukkasia! Eli ensimmäiset asiat mitä mieleen tuli sanasta yliluonnollinen. Toiselle sijalle pääsivät haamut ja kummitukset. Mihinkään niistä en silti päätynyt inspiraatiota kynsiin etsiessäni vaan suuntasin lakkalaatikolle. Sieltä löytyikin kaksi aiheeseen ja toisiinsa sopivaa kaunokaista eli 4 In The Morning ja Gaining Mole-Mentum. Mustasta ja sirpaleista tuli mieleen tulen lieskat ja siitä aasin siltaa pääsin feenikslintuun.
 4 In The Morning on Opin Gwen Stefani kokoelmassa ilmestynyt satiinipintainen musta. Ensimmäinen musta lakka, jota tekee mieli lakata vielä yksi kerros lisää, koska sillä lakkaaminen on vaan niin helppoa :) Levittyy helposti ja kuivuu erittäin nopeasti ei matta- eikä kiiltäväpintaiseksi vaan siihen väliin. Kuivuttuaan lakka näyttää nahkaiselta.

 Päälle laitoin myös Opia. Muppets kokoelmassa ilmestynyt Gaining Mole-Mentum on aivan ihana kultaisia ja hentoja ruusunpunaisia hippuja/flakieitä sisältävä lakka. Lakassa on kirkas pohja ja lasin siruja muistuttavia sirpaleita. Se kuivui vähän hitaammin kuin 4ITM. Ainoa miinus tulee hippujen levittyvyydestä:´Ai sä haluat nähdä meidät kynsillä? Tullaan sitten kaikki kerralla! Et sittenkään halua kaikkia kerralla? No, mennään sitten kaikki pois. Haluat vain osan? Hei kaverit, mennään kaikki samaan kohtaan!´ Sörkkimisen ja tökkimisen jälkeen lopputulos oli kuitenkin niin kaunis, että tästä en voisi luopua, joten annettakoon anteeksi vähän huono levittyvyys.

 Illalla kun aurinko paistoi vielä vähän, koitin ottaa kuvia kynsien loistosta ja kimalluksesta ja pari minuuttia sormia joka suuntaan käänneltyäni ja oikeaa valoa etsittyäni päätin tyytyä epämääräisesti osittain varjoisiin kuviin ja poistua takavasemmalle.

Lakat:

- Opi 4 In The Morning
- Opi Gaining Mole-Mentum
Tilasin CesarShopista sunnuntaina tarjouksella osta 3 Opia, maksa 2 (ei enää voimassa) lakat Be Magentale With Me, 4 In The Morning ja Gaining Mole-Mentum. Indieitä mulla ei vielä ollutkaan ja ensimmäisenä sellaisena sai kotiutua Delush polishin Star Gazer. Leimauslaattoja en niinkään halunnut tai tarvinnut, mutta kun äiti näki laatan, jossa oli gekko, se oli pakko saada mun vastusteluista huolimatta :D
Opin Sheer Tints kokoelmaan kuuluva Be Magentale With Me on mielenkiintoinen uutuus, joka on värillinen päällyslakka ja toimii kuin vesivärit. Tämä pääsee varmasti lähiaikoina kynsille, mutta onko joku jo kokeillut sitä tai muita Sheer Tints lakkoja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: