lauantai 8. maaliskuuta 2014

161. 31 DNC 15: Delicate print

R: herkkiin kynsiin mulla oli idea jo valmiina. Oon nähnyt monissa blogeissa lähiaikoina ihania kynsiä, joissa alla on jokin vaalea ja vähän läpikuultava lakka ja päällä valkoiset tai muut hennot leimaukset. Tein niistä oman version, mutta koska lakkasin ne kahtena eri päivänä (ensin lakkasin pohjan, menin nukkumaan ja seuraavana päivänä leimasin) niin olihan kynsiin tietysti jäänyt painaumia yöllä. Onneksi leimat paranti asiaa, vaikka ei peittäneetkään ihan kaikkia ryppyjä. Mä olin jo ihan tyytyväinen kun livenä näissä ei näy mitään vikoja, mutta sitten otin kameran käteen ja kuvia katsoessa tajusin, että leimat on vähän miten sattuu ja painaumat näkyy.

 Opin Glints Of Glindasta sanoin taannoin, että se on yksi niistä lakoista joista haluisin tykätä, mutta joka kynsillä ei herätä ihmeellisiä tunteita. Nyt kun lakkasin sillä toista kertaa tajusin että mähän tykkään siitä! :) Mua ei enää haitannutkaan sävy joka näyttää hukkuvan mun ihon väriin, eikä läpikuultavuus häirinnyt ollenkaan. Päinvastoin se vaan korosti lakkauksen herkkyyttä. Ehkä mä lakkasin sillä viime kerralla väärällä asenteella ja vääränlaisen lakkauksen.
 Varsinkin vähän kauempaa GOG ja leimat näyttää kauniilta ja pitsimäisiltä. Onneksi en laittanut tätä kaunokaista kiertoon, olisin kyllä katunut <3
Lakat:

- Opi Glints Of Glinda
- Seppälä nimetön valkoinen (leimaukset)

Kuvissa mun sormet on alkaneet näyttämään aina kauheen punaisilta ja lakat keltaisilta. Valoboksia en omista enkä varmaan tule omistamaankaan, mutta olisi kiva saada vinkkejä siihen, miten saisin punaisuutta vähennettyä. Nyt kun alkaa olla tosi valoisaa vois tietysti mennä ulos kuvaamaan, mutta jos pysyttelen vielä vähän aikaa sisällä kuvaamassa niin ulkoa tuleva valo ei hirveästi asiaa auta. Mitään ehdotuksia? (:

2 kommenttia:

  1. Mistä oot ostanu leimat/leimasimet ? :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Konadin laatta tuli setissä jossa oli kaikki tarvittava ja ostin tuurista pari laattaa (; netistä saa kätevimmin, mutta uskoisin että jotkut kaupatkin myy leimausjuttuja.

      Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: