maanantai 4. tammikuuta 2016

392. WARNING : NAIL PORN

Iida: Tämä postaus saattaa sisältää haitallista materiaalia perheen pienimmille ja kaikille kynsilakkahöperöille, jotka kokevat olevansa holoseksuaaleja. Tästä pidemmälle lukeminen omalla vastuulla !


Kun kesällä KBShimmer julkaisi Summer 2015- kokoelmansa, olen siitä asti kuolannut tätä upeaa glitterlakkaa. Alloy Matey! on hopea, lineaarinen hologlitteri. Lakassa on hippuja niin paljon, että se peittää yksinään kolmella kerroksella ja lopptutulos jää ilman päällyslakkaakin tasaiseksi ! En ole kokenut mitään vastaavaa aikaisemmin glitterlakkojen kanssa, tämä vei hologlitterit ihan uudelle ulottuvuudelle.

Täytyy alkaa kasvattamaan mun hololakka- ja hologlitter-kokoelmaa, sillä the holoqueen Simply Nailogical on saanut mun pään aivan sekaisin. Hän tekee YouTube kanavalleen maailman viihdyttävimpiä kynsivideoita, joille saa oikeasti välillä nauraa ääneen. Hänet löytää myös Instagramista samalla nimellä, laittakaahan seurantaan niin ette jää paitsi upeista #nailporn videoista ;) Simply on kuvannut mm. FUN Lacquerin uudesta New Year 2016- kokoelmasta esittelyvideon, joka löytyy FUN Lacquerin YouTube kanavalta.


Herättikö lakka kiinnostusta ? Suosittelen kovasti kaikille holoaddikteille ja olen hyvn pahoillani jos joku sai pakko-oireen mennä tilaamaan hololakkoja ja kadottamaan kaikki rahansa... Mikäpä olisi parempi tapa aloittaa vuosi 2016 kuin uusien lakkojen hankkiminen. 

Oikein mukavaa vuotta 2016 kaikille ! 

12 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: