keskiviikko 30. joulukuuta 2015

390. Vuoden 2015 lempparilakat

Iida&Ronja: Taas on vuosi hujahtanut hirveällä vauhdilla ja nyt olisi aika katsastaa mitkä olivat meidän lempparilakkoja vuonna 2015. Lakan nimeä klikkaamalla pääset postaukseen jossa lakkaa on käytetty :)

Ronja: Mun lempparilakoiksi valikoituivat tänä vuonna Picture Polishin Cabaret ja Winter, sekä Opin Big Apple Red, My Gecko Does Tricks ja I Snow You Love Me. Winteristä en ole tehnyt vielä postausta, mutta silläkin olen jo lakannut ja voin kertoa, että se on upea! ♥ Tällä kertaa valittiin molemmat vain viisi lempparilakkaa, joten sen takia listaukseen pääsivät mun osalta vain kahden merkin edustajat. Jos olisin voinut listata enemmän lakkoja, olisi listalta löytynyt varmasti pari markettilakkaakin, mutta nyt listalla on vain merkkilakkoja. Kertoo ehkä mun kalliista mausta, vink vink vaan kaikille jotka aikovat joskus mulle lahjaksi lakkoja ostaa :D Ei vaan, kyllä mulle lakka kelpaa hinnasta välittämättä, mutta vaadin siltä hyvää koostumusta, peittävyyttä ja kaiken lisäksi jotain kiinnostavaa ja uutta ja merkkilakat yleensä täyttävät nämä vaatimukset. Mun lempparilakkojen listalta löytyy tosin yksi ihan perus creme ja yksi tavallinen isoglitterinen lakka, mutta molemmille on syynsä: Big Apple Red on yksinkertaisesti paras punainen lakka ja I Snow You Love Me taas on monikäyttöisin glitter jonka olen löytänyt. Molemmat ovat siis paikkansa ansainneet :) Olisiko joku näistä lakoista myös teidän lempparilakkojen listallanne?


Picture Polish - Cabaret


Picture Polish - WinterIida: Mun tämän vuoden lempparilakkat ovat kaikki eri merkeiltä. Meni kyllä tiukaksi valita, olisi ollut niin monta muutakin ehdokasta, mutta lemppareiksi valikoitui seuraavat:  OPI That's Hula-rious, China Glaze More to Explore, KBShimmer Alloy Matey!, Zoya Dream ja Picture Polish Grace. Tuosta KBShimmeristä on postaus valmiina, mutta en ole sitä vielä ehtinyt julkaista. Varoitan jo etukäteen, postaus tulee sisältämään kuvia jotka saavat kuolan valumaan :D


Zoya - Dream


KBShimmer - Alloy Matey !
China Glaze - More to Explore


Picture Polish - Grace

Tässä oli tän vuoden suosikit, löytyykö teiltä samoja lakkoja suosikeistanne tai ihan vaan lakkalaatikosta ? 

16 kommenttia:

 1. Winteriä en ole vielä ehtinyt testata, mutta eiköhän se yhdeksi lemppariksi nouse kuitenkin! Dream kuuluu myös mun kärkikymmenikköön näistä lakoista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Winter ja Dream ovat molemmat omistamisen arvoisia lakkoja :)

   Poista
 2. Vitsit mua vieläkin himottaa toi vihreä That's hularious lakka :) Ehkä mä vielä joskus saan sen omaa kokoelmaa täydentämään. Kuin myös PP:n Winterin.

  Mitään näistä lakoista en itse omista, enkä osais valita omista lakoista niitä parhaimpia.

  VastaaPoista
 3. Ihania lakkoja, monta omaa suosikkiakin on joukossa:)

  VastaaPoista
 4. Hula-rious ja ISYLM ovat myös mun listalla, jonka itse asiassa minäki julkasin tänään :D On kyllä kivoja lakkoja teilläkin listalla, muutaman voisin itellekin huolia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ehtinyt kommentoida siihen sun postaukseen, herkkuja sullakin oli siellä !

   Poista
 5. En itse omista yhtäkään näistä teidän listaamista lakoista, mutta pakko-saada-listalle meni ainakin winter (tai no se on ollut siellä jo tovin ;D), ISYLM ja Grace :)

  VastaaPoista
 6. Kauniita lakkoja, näistä löytyy monta omallekin suosikkilistalle päätyneitä tapauksia :).

  VastaaPoista
 7. ISYLM on mahtava :) se nousisi omallekin listalle

  VastaaPoista
 8. Kiva kokoelma, muutama oma lemppari seassa :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: