sunnuntai 8. tammikuuta 2017

450. Let it snow!

Ronja: Tammikuu ja vuosi 2017 on hyvä aloittaa kivoilla lumiaiheisilla kynsillä! En ole koskaan kokeillut tehdä "pond mania", jolle en tiedä suomenkielistä vastinetta. Ideana on lakata läpikuultavia kerroksia ja tehdä niiden väliin hieman näkyviin jääviä kuvioita. Näitä näkyi yhdessä vaiheessa todella paljon varsinkin Instassa, mutta blogeissa ne eivät koskaan nousseet hirmuiseksi hitiksi.


En halunnut kynsien kuultavan läpi, joten lakkasin alle kerroksen Opin Ski Teal We Drop -cremeä. Sen päälle leimasin lumihiutaleita valkoisella laatasta BCN-051. Lumihiutaleiden päälle lakkasin kerroksen Opin Color Paintsia nimeltä Turquoise Aesthetic, joka on vesivärilakka ja jätti siksi leimaukset haaleasti näkyviin. Sen päälle leimasin vielä uudestaan lumihiutaleita, jolloin syntyi vaikutelma monikerroksellisuudesta ja tykkäsin tästä vähän erilaisesta tyylistä todella paljon! Värit sopivat hyvin yhteen ja lakkaus onnistui helposti ilman ongelmia. Se oli jopa nopeampi tehdä kuin olin kuvitellut! Tietysti tällaisiin kynsiinhän saisi kulumaan aikaa vaikka ja kuinka jos haluaisi lakata vielä pari kerrosta ja leimaa lisää, jotta kerroksellisuus korostuisi vahvemmin, mutta mulla ei olisi hermot kestäneet sellaista.. :D Ja jos kerrostaisi ihan kunnolla niin voisi aloittaa ensimmäisestä kerroksesta asti vesivärilakoilla, koska kerrosten lisääntyessä lakka alkaa peittää paremmin. Mulle riitti kuitenkin jo nämä pari kerrosta ja lakkaus oli mieluinen!


Käytetyt:
- Opi Ski Teal We Drop
- Opi Turquoise Aesthetic
- Essence Stamp Me! white
- BCN-051

18 kommenttia:

 1. Aivan ihanat! ❤️ Mä olen pari kertaa tehnyt tällä tyylillä lakkaukset ja lopputulos on kyllä kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Mä oon nähnytkin toisen sun pondeista, täytyypä etsiä jos löytäisin ne toisetkin kynnet jotka oot tällä tyylillä tehnyt!

   Poista
 2. No ei ihme että oli mieluinen, nää on meinaan tosi hienot! ♥ Mä en ole tätä tekniikkaa testannut, mutta mielessä on kyllä ollut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena Sofia ❤️ Halusin pitkästä aikaa käyttää Opin Color Paintseja ja samalla oli kätevä kokeilla uutta tekniikkaa!

   Poista
 3. Mä niin rakastan lumihiutalekynsiä! Nää on aivan ihanat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä rakastan kans lumihiutalekynsiä ja nämä onnistui omastakin mielestä erityisen hyvin :) Kiitos!

   Poista
 4. Hei näähän on tosi kivat! Luulin ensin että on tehty vaan tuplaleimaukset :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanat kynnet! Todella hyvä idea väritellä valkoisia leimoja vesivärilakoilla.

  VastaaPoista
 6. Todella upeat kynnet! Mun on pitänyt kokeilla pitkän aikaa tuota tekniikkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kokeile pois, mä haluaisin nähdä mitä sä keksisit tällä tyylillä :)

   Poista
 7. Mä rakastan lumihiutalekynsiä ja nämä on kyllä erittäin onnistuneet sellaiset. Silmä lepää <3

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: