torstai 6. maaliskuuta 2014

159. 31 DNC 13: Animal print

R: eläinaiheella voisi varmasti tehdä monia mielenkiintoisia kuvioita, mutta päädyin perus leopardigekkokuvioon. Ennen tätä haastetta ajattelin, että oon tehnyt leopardikynsiä vähintään viidet, mutta tarkemmin ajateltuna sellaisia ei ole täällä näkynyt ja viimeksi ne on tullut tehtyä joskus blogin alkuaikoina jos en ole ihan väärässä. Samalla sain käytettyä laatikossa lojunutta M.A.Gin ihanaa neonpinkkiä, jolle en ole oikein keksinyt mitään käyttöä ja käyttämättömistä sain pois Opin Rising Starin.

 Täytyy myöntää että mulla on varmaan valikoiva muisti, koska pariin viime postaukseen en ole muistanut ottaa kuvia lakoista.. Lakkoina toimivat M.A.Gin sävy 20 (peukalo, etusormi ja pikkurilli) ja Opin Rising Star (keskisormi ja nimetön).Ylemmässä ja alemmassa kuvassa värit on vähän liian keltaiset, mutta luonnossa Mag on ihanan kirkas. Se tosin ei käyttäydy ihan niin hyvin kuin muistin vaan levittyi cremeille tyypillisesti tahmaisesti ja kuivui tuskaisen hitaasti. Silti niin kaunis lakka, että siitä ei voisi luopua!

Kynsiä kuvatessa Orvokkikin sai tulla lattialle ja se toimi oikein hyvänä kuvausrekvisiittana :) Miltäs näyttää, oliko Mag teidän mielestä liiankin kirkas vai juuri sopivan neon?

4 kommenttia:

  1. Todella ihanat kynnet ja tuo pinkki lakka näyttää niiiin ihanalta leopardeissa! :D Ruoesin myös miettimään onko lisko yhtä oikea miltä se kuvissa näyttää o.o

    VastaaPoista
  2. Nyt vasta huomasin kommenttisi, sori. Ja kyllä lisko on ihan oikea ja elävä! :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: