perjantai 7. maaliskuuta 2014

160. 31 DNC 14: Flowers

I:  Palaan takaisin nopeasti suhaistuihin kynsiin... Ja väriltään nämä ovat aivan liian jouluiset, punaista ja kultaista. Miksi en ajatellut yhtään? Lätkin vaan käyttämättömiä lakkoja summamutikassa kynsille. Kukkaisat nää kyllä on, mutta ei ehkä tähän vuodenaikaan kaikista sopivimmat :DLakkoina China Glazen Santa red my list,joka on CG:n Be marry- joulukokoelmasta ja Viva la Divan A Million. Molemmat tosi nättejä lakkoja, en ymmärrä miksen ole käyttänyt tuota China Glazea aikaisemmin!
Ensimmäinen ajatus oli lähetä maalaamaan jonkunnäköisiä kukkia, mutta nyt mentiin sieltä missä aita on matalin. Leimat ovat Tuurin laatasta (etusormi ja pikkurilli) sekä Konad:in m36 ja m57 (nimetön ja keskisormi).


Tästä lakasta oli pakko ottaa lähikuva! Kirkkaalla pohjalla kultaisia neliönmallisia glittereitä. Haluaisin opetella tekemään tällä glitterliu'un, kun tuputellessa alla oleva lakka tuppaa aina leviämään. Näissä kynsissä ihan vaan laitoin noita glittereitä pienemmällä siveltimellä.


Lakat:
- Viva la Diva - A Million
- China Glaze - Santa red my list
+konad m36,57 ja tuurin laatta

                   Nyt lähden toteuttamaan ylihuomisen kynsiä, mulla on niihin aivan mahtava idea! ;)

2 kommenttia:

  1. Nätti lakkaus kaikkiaan! Tuo China lakka ei ehkä muuten oo ihan mun lemppareita, mutta näyttää tässä mukavalta koska koristelut on onnistuneet minusta. :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: