keskiviikko 13. tammikuuta 2016

394. Epätalviset

Iida: Tarkoituksena oli tehdä Polish This!- blogin Annien nämä ihanat lumihiutalekynnet, mutta ajatus hieman harhautui. Valitsin nimittäin valkoisen tilalle nuden ja noh, nude ja minttu yhdessä muistuttavat enemmän Välimeren hiekkarantaa kun lumisateista talvimaisemaa..


Lakkasin kerroksen OPIn You're so Vain-illaa, jonka päälle tein sillä ja essencen Play with my mint- lakalla liukuvärin. PWMM on hyvin paksu lakka, joten tuputuskerroksia ei tarvinnut kovin monta. Lakat sekoittuivat toisiinsa hyvin ja tästä tuli omaan makuun tosi onnistunut liuku :) Liukuvärin päälle lisäsin heti kerroksen päällyslakkaa, jotta lakkauksen pinnasta tulisi tasainen.Kerran oltiin päästy Välimerellisiin tunnelmiin, heitin lisää vettä kiukaalle ja leimasin valkoisen kiekurakuvion Born Pretty Storen laatasta BP-17. Ronja on käyttänyt tätä leimaa ainakin näissä upeissa liukuvärikynsissä, käykää katsomassa! Mun leimoista tuli kyllä todella reikäisiä verrattuna Ronjan leimoihin, mutta jotenkin tuli kivempi tunnelma näihin kynsiin juuri tuon takia. Reikäiset leimat ehkä lisäsi näihin hippusen Antiikin Kreikkaa, vai mitä ootte mieltä?


Käytetyt:
- OPI You're so Vain-illa
- essence Play with my mint
- essence stamp me! white
- BP-17

Oikein mukavaa viikkoa kaikille ! :)

18 kommenttia:

 1. Simpukkakynnet! Ihana kesäinen piristys tähän talveen <3 Mä en tiedä miksi mulla oli hirveän vaikea saada hieno liuku noilla lakoilla. Varmaan kuun asento väärä tai jtn :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. näistä tuli kyllä mieleen ne sun upeat rantakynnet ! Veikkaan kanssa sitä kuun asentoa :D

   Poista
 2. Todellakin onnistunut liukuväri ja aivan ihana kokonaisuus. Oispa kesä, tai oisinpa jossain jossa on kesä ja tällaset lakkaukset, drinksu ja sehän ois jo ihan siinä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon <3 Nimenomaan, ihanaa että sulle tuli samanlaiset fiilikset kun mulle :D

   Poista
 3. Ihanat! <3 Nämä ruokkii mun reissufiiliksiä jo sopivasti, kun kohta hiekkarannat (ja toivottavasti koralliriutatkin) kutsuvat.. :))

  VastaaPoista
 4. Todella onnistunut liukuvärjäys! Leimausten kanssa vielä kauniimpi. ^_^

  VastaaPoista
 5. Juurikin antiikin Kreikka tuli näistä mieleen, hurjan ihanat! ♥♥ Nyt tuli ihan kamala kesä-kaipuu :D

  VastaaPoista
 6. Upea liukuväri, jossa värit tosiaankin liukuvat toisiinsa! Leimaus sopii liu'un koristeeksi tosi hienosti :).

  VastaaPoista
 7. Ihana hiekkaranta tunnelma :) tuo liuku on kyllä onnistunut tosi upeasti!

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: