sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

155. 31 DNC 9: Rainbow nails

R: eilen ei postausta tullut, koska olin lomalla mummolassa eikä siellä ollut konetta (tosin ei mulla olis kynsiäkään ollut). Mutta nyt tulee! Aiheena siis oli sateenkaaret ja mä vihaan jostain syystä perinteisiä pystysuuntaisia eriväriraitoja, joista kuitenkin tulee aina eri kokoisia ja levyisiä. Leimauslaatoista ei löytynyt sateenkaarikuviota, joten päädyin waterfall-ideaan. Sitä olinkin miettinyt jo vähän pitempään ja koska blogin puolelle ei ole yhdetkään sellaiset päätyneet niin mikäs siinä ;) Suomeksi kyse on "vesiputouksista". Sen enempää en osaa niistä selittää, antaa kuvien kertoa.

 Waterfall, Where Did Suzi's Man-Go?
 Opin Brazil-kokoelmasta ostettu Where Did Suzi's Man-Go? on aivan täydellinen oranssi: peitää kahdella kerroksella, ei ole liian kirkas tai huomioliivimainen, eikä leviä kynsinauhoille. Ainoa miinus tulee kuivumisesta. Lakka kuivui aika kauan ja sinä aikana meinasin useamminkin kuin kerran kolhia sen johonkin ja kerran pikkurilli oli ihan rullalla ja pakko uusia. Aikaisemmat oranssit jotka olen omistanut ovat olleet tosi kirkkaita, mutta tämä on juuri sopivasti murrettu sävy :) Kuvissa se näyttää vähän liian räikeältä.


 Vesiputoukset olen tehnyt kerran aikaisemminkin, mutta siitä on jo aikaa eikä tekeleet päätyneet blogiin asti vaikka ihan kivat olivatkin. Tällä kertaa ei mennyt ihan niin putkeen, mutta silti nämä miellytti silmää ja värit on ihanan keväiset. Täytyy myöntää, että suoria viivoja en osaa lakata.. Kuvat jäi muokkaamatta, koska en jaksanut säätää koneen kanssa. Sain kuitenkin postauksen tän päivän sisällä uunista ulos, joten ei hätää!
Lakat:

- Opi Where Did Suzi's Man-Go?
- IsaDora Marzipan
- IsaDora Bella Vita
- IsaDora Bardot Pink
- Seppälä nimetön valkoinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: