maanantai 17. maaliskuuta 2014

169. 31 DNC 22: Inspired by a song

I: Käsky kävi, inspiroidu laulusta. Pitkään pähkäiltyäni päädyin suunnitelmaan: valitse ensin lakat ja sitten biisi. Mieli teki laittaa kynsille jotain kultaista, joten kirjoitin You Tuben hakukenttään sanan "gold" ja ensimmäinen ehdotus oli kaikista parhain: Tina Turnerin Golden eye- kappale James Bond- elokuvasta Golden eye = Kultainen silmä. Jostain syystä en saanut valkoista youtube palkkia toimimaan tuohon postauksen alkuun, mutta laittakaa biisi soimaan taustalle ja ihastelkaa näitä kimallepläjäyksiä!Pohjalla OPI:n tuttuakin tutumpi lakka Love.Angel.Music.Baby ja kynnen juureen tuputeltuna OPI All sparkly and glod sekä Viva La Divan Million. Näihin laitoin päällyslakkaa, mikä siis häivyttää tuosta LAMB:sta sen satiinisen pinnan, mutta halusin välillä kokeilla tuota lakkaa tälläkin tavoin ja voih minkä ihanan kimaltavan lopputuloksen sainkaan. 
Nimettömiin tein aksenttikynnet pelkästään ASAG:lla ja kultaisilla silmänmuotoisilla niiteillä, olihan kyseessä Kultainen silmä ;)
Itse tykkäsin näistä todella paljon, niin paljon että lakkasin jopa molemmat kädet. 


Tämä kuva on otettu auringonpaisteessa. Mä niin tykkään tuosta lakkojen yhdistelmästä ja kimalteisuudesta, näitä tuli katsottua kyllä useaan kertaan! 


Lakat:
OPI - Love.Angel.Music.Baby
Viva La Diva - Million
OPI - All sparkly and gold
+niitit

Mitäs tuumaatte? Olivatko kynnet biisiin sopivat? :)

8 kommenttia:

 1. Blogisi kaipaa hieman koodailua, taustanki vois lisätä. Mitä nyt oon katellu ja lueskellu, niin kuvat on hyvälaatusia, ne vois olla hieman isompia :--)
  Ihanat kynnet! vielä kysyisin, että pystyykö mitenkään kotikonstein vahvistamaan kynsiä tai jotain kun ne lohkeilee silleen kerroksittain :o?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. okei kiitos blogiin liittyvistä ehdotuksista ! Ja kiitos vielä toistamiseen <3 Kyntesi siis liuskottuvat. Suosittelisin vahvistavaa ja korjaavaa aluslakkaa. Esimerkiksi Mavalalla on liuskottuneille kynsille tarkoitettua korjausainetta, muuta konstia en keksi, mutta toivottavasti tuosta oli edes hieman apua :)

   Poista
 2. tosi ihanat kynnet <3 haluisin nähä myös sellaset liukuvärjätyt, sellaset on aivan ihania <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos <3 tuolta vanhemmista postauksista löytyy paljonkin liukuvärejä :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: