sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

162. 31 DNC 16: Tribal print

I: Koskaan aikaisemmin en ole tällaista "heimokuviointia" kokeillut, joten kerta se on ensimmäinenkin. Halusin jotain värikkäämpää ja erilaista, kuin vaan nudelle pohjalle eri väreillä piirreltyjä kuvioita. Instagramista taasen kerran löysin kivat, liukuvärin päälle tehdyt tribal-kynnet. Tässä siispä oma, ensimmäinen kokeiluni kyseisestä lakkauksesta:


Pohjalle liukuväri on tehty Essien Lilacismilla ja OPI:n Kiss me im brazilian:lla. Pitää varmaan ostaa tuota Lilacismia toinen pullo, tuo väri on aivan ihana! Hieman harmaaseen taittuva vaalean violetti<3 Ja tuosta OPI:sta olenkin jo kertonut, mutta todella kaunis vaaleanpunainen creme.
  Maalaukset tein Maybellinen mustalla kynsilakalla nimeltään Black out ja lisäilin siihen päälle vielä Ginan ihanaa mikroglitterpommia Space Queenia. Tuon glitterin olisi voinut jättää pois, en tiedä tuliko noista vähän överit glitterin lisäyksen jälkeen, mutta tosi kivat nää on silti!
  Nimettömään halusin maala unisiepparin, pallot ja sulat on maalattu tuolla OPI:lla ja lisäilin tuohonkin vielä muutaman glitter "helmen". Toi unisieppari ainakin on todella onnistunut omasta mielestäni :)Kynnet on kuvattu luonnonvalossa, ihanaa kun kevät tulee! Ylin kuva on otettu auringon paistaessa ja katsokaa tuota Space Queenia!


Lakat:
OPI - Kiss me i'm brazilian
Maybelline Nwe York - Black out
GinaTricot - Space Queen
Essie - Lilacism

Mitäs tykkäätte näistä kynsistä? :)

4 kommenttia:

  1. oon aina ollu kateellinen ihmisille, jotka osaa tehä hienoja kynsiä ja näitä kuvia sai kattoa kateellisena! aivan tajuttoman hienot vautsi :)

    VastaaPoista
  2. Ei vitsit, että on makiat kynnet! Mä en kyllä osaisi tuollaisia taiteilla omiin kynsiini :o

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: