keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

171. 31 DNC 24: Inspired by a book

I: Alunperin ajatuksena tähän "inspiroidu kirjasta-päivään" oli tehdä noista Pretty Little Liars- kirjoista, mutta kun R keksi sen jo (inspired by movie) niin oli keksittävä jotain muuta.

Olin kaupungilla vähän aikaa sitten  ja jo kauan himoinnut GinaTricosta yhtä ihanaa lakkaa ja kun se kerran tarttui mukaan oli sitä pakko saada välittömästi kynsille. Sai väistyä kultaiset silmät ja muut hilpetöörit ja Wild&Mildin toistaiseksi hengissä olevaa possunpinkkiä kynsille, johon päälle tuota GT ihanuutta. Ja koska kyseiset lakat piti vielä saada liitettyä kirjaan, menin tonkimaan keittokirjakaappia ja sieltä löytyi Syötävän suloiset kuppikakut- kirja. Mikäs sen parempaa, pinkkiä ja kuppikakkuja. *peukuttaa*

Ah, tuo GinaTricon Crushed Pink, pinkihtävä, jellypohjainen flakies. Tää on mun ihan eka flakies ja voin sanoo et oon iha umpirakastunut<3 Sen alla Wild&Mildin Heaven, joskus ystävänpäivälahjaksi saatu possunpinkki. Valitettavasti alkaa olemaan jo paksuuntunut vanhus, lakkakerroksista tuli todella paksuja ja kuivuivat ikuisuuden.
Nimettömään tein kuppikakun (joka näyttää enemmän pehmikseltä) ja kuorrutin sen GinaTricon Whitella ja GhinaGlazen Be merry, be bright- glitterlakalla. Dottingtoolilla asettelin sinne vielä muutaman pinkin irtohexin.


Tässä tarkempaa kuvaa uudesta lakkaperheenjäsenestäni, se on niin kaunis<3 Kahdella kerroksella sai hyvän lopputuloksen, mutta kolmas ei olisi ollut pahitteeksi. Tosin tuota Wild&Mildiä oli tuon alla jo sen verran monta kerrosta , että en raaskinut laittaa tätä kuin kaksi.
Lakat:
China Glaze - Be merry, be bright
IsaDora - Nude skin (kuppukakun pohja)
GinaTricot - White
Wild&Mild - Heaven
GinaTricot - Crushed pink
+irtohexglitterit

Millaisia mielipiteitä tämä lakkaus herätti? :)

3 kommenttia:

  1. Waau, ihanat kynnet ja kivoja kuvia! :) Ulkoasu on kiva :)! Liityn ehdottomasti! :)

    VastaaPoista
  2. Nää on kivannäköiset! Mä en tykkää itselläni hirveästi noista lastulakoista, jotka kyllä pullossa näyttää herkullisilta mutta kynsillä en niissä niin viihdy.. Muilla ne kuitenkin usein näyttää just hyviltä - kuten sulla tässä. :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: