tiistai 11. maaliskuuta 2014

165. 31 DNC 18: Half moons

I: Uutta ja erilaista taas tänään luvassa. Nämä kynnet taiteilin kaverille. Voi raukkaa, joutui istumaan puolitoista tuntia paikoillaan minun äheltäessä noita kynsiä..Oli muuten sen verran monta vaihetta, että piti muutaman kerran huokaista syvään:D Ähellys ja paikallaan istuminen kyllä kannatti nimittäin lopputulos oli tällainen:Kaveri oli näihin aivan hulluna! On nää munkin mielestä tosi onnistuneet :)

Pohjalla IsaDoran Nude skin, joissain kynsissä kaksi kerrosta, suurimmassa osassa vain yksi. Lakan kuivuttua laitoin teipit paikoilleen ja lakkasin Essien Mint candy applella ja tuohon rajalle laitoin pienellä siveltimellä OPIn All sparkly and goldia. Dottingtoolilla palleroita Paris memories- merkkisellä oranssinruskealla lakalla ja hammastikulla mustat rajaukset. Tadaa, leopardikuvioiset puolikuut ovat valmiit!
  Eniten tässä vei aikaa lakkojen kuivuminen ja tuo pieni näpertely. Olin oikean käden pikkurillissä menossa kun kaveri sanoi: "hei älä nyt masennu mutta sun pitää lakata vielä toi toinenkin käsi". Eli tämä vaatii aikaa ja hermoja! Lopputulos on kyllä sen arvoinen :)


Lakat:
Paris memories
IsaDora - 634 Nude skin
Maybelline New York - Blackout
OPI - All sparkly and gold
Essie - Mint candy apple


              Mitäs tykkäätte näistä kynsistä? Riittääkö teillä maltti ja hermot lakata pientä piipertelyä? :)

2 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: