tiistai 18. maaliskuuta 2014

170. 31 DNC 23: Inspired by a movie

 Never trust a pretty girl with an ugly secret
R: olin innoissani aiheesta ja elokuvakynnet oli jo suunniteltuna; kunnes tajusin ettei inspiraationi lähteenä ollutkaan elokuva vaan tv-sarja levyillä! Otin nimittäin aiheen Pretty Little Liarsista eli Valehtelevista Viettelijöistä. Itse olen täysin koukussa kyseiseen sarjaan ja kaikki tähän mennessä ilmestyneet kirjat olen lukenut, mutta jostain syystä mun kärsivällisyys ei kestänyt kattoo kaikkia tuokkareita. Juoni on kuitenkin helppo ja sen enempää juonipaljastuksia kertomatta sarja kertoo neljästä tytöstä, jotka ovat Alin kavereita. Eräänä kesänä Ali katoaa. Muutaman vuoden päästä Alin katoamisesta Aria, Hanna, Spencer ja Emily alkavat saada outoja viestejä A:lta, josta sainkin aiheen kynsiin. Alkuperäinen idea jalostui vähän matkalla, mutta lopputuloksesta tykkäsin kovasti :)


 Alunperin ajattelin jättää kynnet sellaisiksi miltä ne näytää ylimmässä kuvassa eli pelkkä harmaa pohja ja punainen A, mutta sitten päädyin selailemaan Chalkboardnails-blogia ja löysin koristelutavan nimeltä distressed. Suomennosta tälle ei kai ole, mutta ajatuksena on lakata pelkällä melkein kuivalla sudilla cracklea muistuttava pinta, josta voi tehdä väreiltään sellaisen kuin haluaa. Tässä hyvä esimerkki Chalkboardnailsin tekemänä.
 Lakat:

- Opi Big Apple Red
-WildMild Lovely Rat
- Seppälä Nails musta

Tykkäsittekö uudesta tyylistä lakata vai olisiko ollut parempi jättää kynnet vähemmälle koristelulle kuten ekassa kuvassa?

4 kommenttia:

 1. Kivat kynnet! Mitä mieltä olet noista O.P.I:n lakoista? Mä olen pari kertaa niitä katsonut kaupassa, mutta oon sitten ne sinne kauppaan jättänyt hinnan takia... Onko ne siis hintansa arvoisia?

  VastaaPoista
 2. En tajua miten joku osaa lakata noin hienoja kynsiä! Mulla olis muuten kysymyskin. Minkälaisia nämä Essie kynsilakoista? Onko hintansa arvoisia? Kannattaako ostaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos molemmille! :) Suurin osa Opeista on kyllä hintansa arvoisia. Merkin suosio johtuu varmaan siitä, että Opi julkaisee usein uusia kokoelmia (jotka on täynnä ihanuuksia) ja paljon erilaisia tekstuureita (esim. satiinilakat), sekä lakat on hyvin levittyviä, kuivuvat nopeasti ja peittävät helposti parilla kerroksella. Tiettyhän joukossa on joitain maanantaikappaleitakin, mutta suosittelen kokeilemaan (;
   Essie ei julkaise niin usein kokoelmia eikä mulla ole kovin paljon kokemusta merkistä, mutta ne Essiet joita olen kokeillut ovat olleet laadukkaita ja toimineet nätisti. Varsinkin Suomisudilla varustetut lakat on tosi hyviä. Essieistä parjaita on perusvärit ja varsinkin ransikslakkoja on kehuttu paljon. Sen enempää en osaa sanoa, toivottavasti tästä romaanista oli jotain hyötyä (:

   Poista
 3. Uu hienot pretty little liars kynnet! Itekkii oon iha koukussa pllää, en oo kylläkää lukenu kirjoja vaa katton tuottareita :) on kyllä ihan paras sarja!

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: