sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

163. Kuukauden kynsiblogi: maaliskuu

R: nyt kun haaste on käynnissä, ei blogissa ole muuta näkynytkään, mutta kuukauden kynsiblogikin piti saada johonkin väliin mahtumaan. Päätin postata sen nyt kun mulla on aikaa.
Maaliskuun kynsiblogi on Nail Addict. Blogissa näkee paljon omaperäisiä ja mielenkiintoisia lakkauksia laidasta laitaan ja postaustahti on sopiva. Täytyy vain ihmetellä kuinka hän selviää superpitkien kynsiensä kanssa! :) Blogia pitävä Masa osaa yhdistellä värejä ja alla olevasta kollaasista sen kyllä huomaa. Myös kynsien pituus on vaihdellut ja on hienoa nähdä miten hän osaa koristella kaiken tyyppisiä ja pituisia kynsiä.

Omia lemppareita näistä on mm. alimpana vasemmalla olevat vaaleanpunaiset ihanat prinsessakynnet ja myös alimpana toisena oikealla olevat tummansiniset glitterpuolikuut. Masa uskaltaa kokeilla kaikkea itselleen vierasta ja yhdistellä värejä, joita en itse olisi tajunnut kokeilla. Hän osaa maalata käsin ja leimata, sekä tehdä vapaalla kädellä suoria viivoja (asia, johon en ole ikinä itse pystynyt..). Plussana myös blogissa on vieraillut muitakin kirjoittajia.
 
Yllä oleva kuva oli alkuperäinen inspiraatio tuleville haasteen glitterkynsille, mutta koska tajusin etten omista tällaisia itsestään peittäviä glittereitä jouduin vähän muokkaamaan ideaa. Kiitos kuitenkin ideasta kuuluu Masalle (;

Kaikki kuvat on otettu osoitteesta nailaddictp.blogspot.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: