perjantai 28. maaliskuuta 2014

177. 31 DNC 30: Inspired by a tutorial



I: Täällä ilmoittautuu erittäin laiska blogin pitäjä! Ihan hävettää kun lupailin teille ryhdistäytyväni, ja nyt on mennyt taas pari päivää enkä ehtinyt postaamaan. Toisaalta tämä on vain harrastus, jota tehdään silloin kun tuntuu hyvältä :)

Tutoriaalikynsiksi valitsin Lucy's Stash blogista sievät, vaaleanpunaiset pilkkukynnet. Tuolta blogista löytyy jos jonkinlaista tutoriaalia, joten sieltä vaan apinoimaan etsimään ideaa. Itse halusin jotain helpohkoa, mutta silti näyttävää. Blogia lukiessani katselin Lucyn hienoja videotutoja, ja mieleen jäi nuo suloiset pilkkukynnet.




Pohjalla GinaTricon White, joka ollaan nähty jo aika useasti mun kynsillä. Siihen tein pilkkuja OPI:n lakoilla, Big Apple Red ja Kiss me i'm brazilian. Nimettömän tein lakkaamalla pohjalle KMIB:ä ja tekemällä pilkkuja noilla kahdella lakalla. Yllä olevasta videosta näette, miten nämä kynnet tehdään.
Omasta mielestäni lopputulos oli todella samanlainen kuin Lucylla! Nää on tosi kivat, värikäät ja just mun väriset. Saattaa olla kynsillä pidempäänkin, nyt kun ollaan jo hasteen tokavikalla päivällä ;)


Lakat:
GinaTricot - White
OPI - Big Apple Red
OPI - Kiss me i'm brazilian
+ dotting tool

Mitäs pidätte? :) 

11 kommenttia:

  1. Oih, aivan todella suloiset lakkaukset! <3 Tuossa on varmasti vierähtänyt tovi noiden pilkkujen tekemisessä? Hyvin oot onnistunu apinoimaan, noi on melkein identtiset tutokynsien kanssa! :D :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Roosa ! <3 No menihän siinä oma aikansa, mutta ei mahdottoman kauaa :D

      Poista
  2. ihanat lakkaukset ! kadehdin sun kynsien muotoa, itsellä tosi oudot ja pyöreät että täytyy aina käyttää rakennekynsiä :D mut tosi söpöt kynnet on ! :3

    ikuisesti-nuori-ja-vapaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ! :) Ei näille kannata olla kateellinen, tuo nimetönkin lohkesi tuollaiseksi nysäksi :D

      Poista
  3. Olisinpa itekki noin hyvä tekemään kynsiä, oon siinä tajuttoman huono!:-D Tykkään hurjasti myös tästä banneristanne!

    VastaaPoista
  4. Nämä on kyllä ihanan näköiset kynnet. :) Pitää itsekin tehdä joskus tuommoiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Kannattaa, ei ole ollenkaan niin vaikeaa kuin kuvissa näyttää, tutoriaalissa opastetaan hyvin ja selkeästi :))

      Poista
  5. Eikä! Täytyy tehä itekki on noi niiin ihanat! :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: