sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

168. 31 DNC 21: Inspired by a color

R: pieniä taukoja on nyt tullut postaamisessa kokeitten ja muiden menojen takia, mutta täytyy myöntää että päivän aihekkin aiheutti päänvaivaa, koska väristä inspiroituminen ei tuonut mitään mieleen. Inspiroidu väristä, niin siis mistä väristä? Kesämekon, jonkin lakan vai pölyisten autoteitten ja harmaan taivaan väristä? Päädyin oikeastaan vahingossa kiiviin ja vihreään, koska halusin vaihteeksi kynsille jotain vihreetä ja huomasin etten kovin montaa sellaista omista. Sitten löysin kauniin tumman Seppälän Kiwi-kokoelman Delphinen. Kokoelman nimestä innostuneena inspiroiduin kiiveistä! :)

 Lakatessa olisin voinut valita lakkojen värit paremminkin, sillä kun lakkasin ensimmäistä kerrosta Delphineä H&M:n Limen päälle huomasin miten keltaiselta se sai Delphinen näyttämään. Onnistuin kuitenkin peittämään liian keltaisen Limen ja kyllä se taisi loppujen lopuksi auttaa, koska yksinään Kiwilakat eivät peitä vielä kolmannellakaan kerroksella täysin. Silti laitoin Delphineä kolme kerrosta yhden Limekerroksen päälle, eli yhteensä neljä kerrosta onnistuin kynsille sutimaan ja se kyllä varmasti näkyy myös poistamisessa, mitä pelolla odotan, koska nuo mustat pikku hitulat eivät meinaa lähteä millään ja koska Peel Offikaan ei ollut mulla vaan lainassa niin voin odottaa tuskaista poisto-operaatiota..

 Lakat:

- Seppälä Delphine
- H&M nail polish. Lime
Tässä kuvassa lakan värit toistuvat hyvin. Kaunis tummanvihreä creme mustilla pienillä ja suuremmilla pyöreillä hexeillä. Levittyy hyvin cremekoostumuksesta huolimatta, mutta kuivuminen oli molemmilla käytetyillä lakoilla vähän liian hidasta ja niitä sai varoa tökkimästä joka paikkaan. Kiwi-kokoelmaan olen kuitenkin tyytyväinen ja kaikki lakat joita olen siitä kokeillut ovat toimineet mallikkaasti. Yhtä kokoelman lakoista, Rosie Rosea, kokeilin tässä postauksessa ensimmäistä kertaa ja ihastuinkin siihen heti. Ihanaa, että Seppäläkin on alkanut panostaa lakkakokoelmiin ja ylipäätään kynsilakkoihin (:

6 kommenttia:

 1. Ihania lakkoja heti alkoi tehdä mieli ostaa tuo glitteri! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! seppälästä saa, maksaa muutaman euron:)

   Poista
 2. Ihan kiva blogi, mutta ulkoasua sais muokata, ainaki noi kehykset sais ottaa pois kuvista ja päivämäärän taustan värin muuttaa (: Mutta todella hienoja kynsien lakkauksia kuitenki ja kivan värinen tää Kiwi (:

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: