perjantai 14. maaliskuuta 2014

167. 31 DNC 20: Water marbled

I: Moikka moi! Tähän heti alkuun jo pahoittelen että postaan tänään, eilen oli aikamoinen kiirepäivä ja olin kotona vasta vähän vaille yhdeksän, joten en millään jaksanut ruveta muokkailemaan kuvia ja kirjoittamaan postausta..

Päivän 20 aihe (ollaanko me jo tosissaan noin pitkällä?) oli vesimarmorointi, laji jossa minä en todellakaan ole hyvä! Silti sain monen yrityksen jälkeen jonkinsortin rähmäystä kynsille ja se näyttikin ihan kivalta! Jotenkin mulle tuli noista marmoroiduista kynsistä mieleen Jali ja suklaatehdas-elokuva :D



Ja nyt, antakaa aplodit nimittäin tää on mun eka skittlette! Nyt oon kyllä ylpeä ittestäni, samassa lakkauksessa kaksi minulle ei niin- tuttua lakkaustyyliä.

Peukalossa ja nimettömässä OPI Kiss me i'm brazilian sekä I snow you love me, nimettömässä IsaDoran Candy crush ja vesimarmoroinnissa käytin pohjalla tuota KMIB:tä ja itse marmorointiin on käytetty GinaTricot White ja China Glazen Santa red my list. Ihan kivat nää kyllä oli, vähän vaan sekavat mun makuun :)


Lakat: 
OPI - I snow you love me
OPI - Kiss me i'm brazilian
China Glaze - Santa red my list
GinaTricot - White
IsaDora - Candy crush

Mitäs piditte näistä kynsistä? Entäpä kuinka monen huippulakkausmenetelmä on vesimarmorointi? :)

13 kommenttia:

  1. Upeat kynnet ♥ Osaisinpa minäkin tehdä tuollaiset :)

    VastaaPoista
  2. En ole oikein lakkojen ystävä, mutta osaat kyllä tehdä hienoja kynsiä :)

    VastaaPoista
  3. Ihanan värisii kynsilakkoja! Haluisin ittekkin noin ihanat kynnet, mut en osaa lakata. Todella hieno tuo banneri :--)

    VastaaPoista
  4. Ihania kynsiä, mutta ulkoasu on aika tavallinen.

    VastaaPoista
  5. Kivat kynnet :) En ole mikään huippu marmoroija, itseasiassa taidan olla vain kerran kokeillut kyseistä menetelmää. Pitäisi ehkä harrastaa useammin niin vois vaikka kehittyä siinä. Toi I snow you love me on niin ihana, mut en vieläkään ole saanut hankittua sitä.

    VastaaPoista
  6. Vastaukset
    1. Enail: Kiitos :) Niinhän se menee että harjoittelu tekee mestarin! Kannattaa hankkia, todella mahtava lakka!
      kata: kiitos !

      Poista
  7. Wow, this manicure looks really cute :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: