perjantai 28. helmikuuta 2014

154. 31 DNC 8: Metallic nails

I: No nää kynnet nyt ainakin on jotain niin kamalaa että hohhoijjaaa.. Musta tuntuu että koko ajan  kynnet vaan menee huonompaan suuntaan D: Mulla ei ollut vaan kamalasti aikaa/ideaa lakata nää metalliset kynnet, kun oltiin perheen kanssa Tahkolla laskettelemassa. Illalla olin niin väsynyt, että kaaduin vaan sänkyyn ja aamulla kymmeneksi taas rinteisiin. Yhdessä välissä kerkesin kyllä jotain kynsille hutaista...Ja tämä kuvien laatu.. Missään ei meinannt olla tarpeeksi valoa, joten päädyin vessaan (kyllä,luitte oikein) kuvaamaan kynsiäni.
Pohjalakkana Mavalan Shimmer violet, kivanvärinen, metallinen lakka. Nähty viimeksi kynsillä syyskuussa, kun tarkkoja ollaan (klick). Kynsien juureen tuputtelin meikkisienellä China Glazen Put a bow on it,joka on aivan ihana lakka, mutta huono valinta tupuletavaksi... Oli kyllä totisesti bad nail day!

Nyt lähden tästä valittamasta ja menen lakkaamaan kynnet seuraavaa minulle osuvaa haastepäivää varten! Ja älkää huoliko, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, niistä ei tule lähellekkään niin kamalat kuin näistä.

3 kommenttia:

  1. Kauniithan nuo on :)
    Mun blogissa on muuten arvonta, suapi käydä osallistumassa :)

    VastaaPoista
  2. Upeat sävyt! Kaikin puolin upeat kynnet kyllä :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: