sunnuntai 2. helmikuuta 2014

137. Miten teen skittletten?

R: itse oon rakastunut skittletteihin täysin, koska onhan ne kiva, helppo ja näyttävä tapa koristella kynnet (: Blogissa skittlettejä on näkynyt monia ja niistä koosteena tein tutoriaalin.

 Ensimmäisessä versiossa joka toinen kynsi on samanlainen (peukalo, keskisormi, pikkurilli: B, etusormi, nimetön: A). Tämä on tosi helppo tapa lakata skittlette, ehkä helpoin. Ideana mulla oli tehdä vastavärikynnet, mutta näistä ei kyllä ihan mun suunnitelmien näkösiä tullu :D
Myös porokynnet edustavat ensimmäistä tapaa.
 Toisessa versiossa 3 kynttä on samanlaisia ja keskisormi ja nimetön erilaiset (peukalo, etusormi, pikkurilli: A, keskisormi, nimetön: B). Myös helppo tyyli ja mun lemppari näistä kaikista.
 Kolmas tapa on vaikein. Siinä on 2 samanlaista kynttä ja 3 erilaista (peukalo, pikkurilli: A, etusormi: B, keskisormi: C, nimetön: D). Jos keksii tarpeeksi monta yhteen sopivaa lakkaa ja lakkausta, voi toteuttaa tämän huoletta. Varsinkin jos onnistuu valitsemaan toisiinsa sointuvat lakat ja lakkaukset, saa tämän näyttämään kivalta.
 Neljännessä tyylissä on yksinkertainen toteutus: 2 samanlaista, 1 erilainen ja 2 samanlaista kynttä (peukalo, pikkurilli: C, etusormi: A, keskisormi, nimetön: B). Muitakin kynsiä koristelemalla tästä olisi voinut saada vähän monimutkaisemman näköisen.

Kuinka moni on innostunut skittletteistä, tai jos ei vielä niin lupaa ainakin kokeilla? :)

2 kommenttia:

  1. mä en tajuu niiku mikä o skitlette .D

    VastaaPoista
  2. Kaikki yllä olevat lakkaukset on skittlettejä, eli vähintään kaksi kynttä on samanlaisia ja muut erilaisia (: hyviä esimerkkejä on esim Better Nail Dayn blogissa.

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: