perjantai 21. helmikuuta 2014

147. 31 DNC 1: Red nails

R: nyt kun hiihtoloma alkoi, on hyvää aikaa aloittaa 31 Day Nail Challenge! Suomeksi 31 päivän mittainen haaste, jossa tarkoituksena olisi inspiroitua jonkin tietyn asian mukaan. Nyt ainakin loman ajan koitetaan postata tiukkaan tahtiin lakkaus per päivä, mutta saa nähdä kuinka käy :) Asiaa helpottaa onneksi se että meitä on kaksi lakkaajaa.
31 day nail challenge
Ensimmäisenä käskettiin tekemään punaiset kynnet. Varastoissa oli kokeilematta tähän tarkoitukseen täydellinen Opin Big Apple Red. Aivan ihanan yleellinen ja kiiltävä, helposti levittyvä ja suhteellisen hyvin käyttäytyvä yksilö. Lakatessa tuntui siltä, että nyt on tainnut löytyä The Punainen. Pientä miinusta aiheutti lakan leviäminen kynsinauhoille, joista sitä oli mahdoton poistaa. Haasteen takia alle päätyi Peel Off, mutta se oli hyvä valinta jo ihan poistoakin ajatellen, koska voin kuvitella kuinka punainen leviää poistoaineen vaikutuksesta kynsinauhoille, värjää sormet eikä lähde millään irti.
 Opi Big Apple Red
 Kerrankin jaksoin ottaa swatchejakin, jotka tosin vääristävät värit liian kirkkaiksi ja oransseiksi. Väri on kuitenkin oikeasti täyteläinen, ei liian silmille hyppäävä ja aika lailla täydellinen. Kynsillä kerros Peel Offia ja kaksi Applea. Lopputulos jäi vähän läpikuultavaksi, mutta lyhyemmille kynsille riittäisi tämä määrä helposti. Itse laiskana en vain jaksanut odottaa kuivumista yhtään kauempaa kuin oli pakko :P
 Tällä kertaa yksinkertainen koristelu glitter'strasseilla' toimi erinomaisesti. Ensin tarkoitus oli laittaa yksi glitteri joka kynnelle, mutta kaunokaiset täydentävät toisiaan niin ihanasti että oli pakko laittaa nimettömään kaksi. Kerta kiellon päälle, vaikka vähemmän onkin enemmän! (Joko olen hehkuttanut molempia ihanuuksia tarpeeksi?)
Lakat:

- Opi Big Apple Red
- Opi I Snow You Love Me

Mitäs sanotte ekoista kynsistä, onko ylipäätään koko haaste nähty jo liian monta kertaa vai vieläkö jaksatte inspiroitua näistä aiheista? (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: