perjantai 14. helmikuuta 2014

144. Violetit sydämet

R: ystävänpäiväksi tein kynnet jo muistaakseni keskiviikkona ja ajattelin, että ne on kuluneet jo torstaina ja joudun tekemään uudet, mutta ne on edelleen pientä kärkikulumaa lukuunottamatta hyvässä kunnossa. Perinteisen vaaleenpunasen tilalle halusin multa vähän vähemmän löytyvän värin eli violetin. Koska iskä oli työmatkalla kynsiharrastajan unelmamaassa eli Amerikassa niin pitihän mun pyytää tuliaisiksi lakkoja :) Sieltä kotiin saapui viisi Opia: Big Apple Red, Rising Star, No Room For The Blues, Dutch 'Ya Just Love Opi? ja Start To Finish alus-/päällyslakka. Näistä kaunokaisista kynsille ekana pääsi kultashimmerinen Dutch 'Ya Just Love Opi?.

 Ylemmässä kuvassa 'tarrat' ennen päällyslakkaa ja alemmassa päällyslakan kanssa.
 Nimettömässä ja keskisormessa olevat sydämet on tehty kuvioleikkurilla. Ensin lakkasin muovikalvolle ohuehkon kerroksen China Glazen Ahoyta, sitten odotin että se oli kuivunut kunnolla, irrotin lakkaliuskan kalvolta ja leikkasin siitä askartelukaupoista löytyvällä kuvioleikkurilla sydämiä. Painoin kuviot kynsille laittamatta alle mitään lakkaa, koska ne tarttuivat kynteen helposti ja pysyivät siinä päällyslakkaan asti lörpöttämättä. Vihdoin sain kokeiltua tekniikkaa, jota mun on pitänyt testata jo monta kertaa.
 Eri valoissa huomaa miten lakan väri näyttää vaihtuvan. Hämärämmässä se näytti melkein mustalta ja mitä kirkkaampaa oli, sen vaaleammaksi DYJLO muuttui. Kaunis shimmerisyys ei jäänyt vangiksi yhteenkään kuvaan, mutta luonnossa se loisti kauniisti.
 Vasemmalla Start to Finish, oikealla Dutch 'Ya Just Love Opi?
 Ystislahjaksi sain ihanalta kaverilta Rimmelin Sweetie Crush -kokoelman violetin pastellinsävyisen Violet Swizzlen <3 Se saattaakiin päästä esittelyyn jo lähiaikoina ;)

Hyvää ystävänpäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: