maanantai 24. helmikuuta 2014

150. 31 DNC 4: Green nails

I: Aikataulussa ollaan! Ainakin tähän mennessä tää haaste on saanut positiivista palautetta :)

Tänään on vuorossa vihreä. Mulla oli vielä(kin) testaamatta tuo Sally Hansenin Fuzzy Coat, sävyltään Sea fuzz,  ja vaikka siinä onkin sinisä ja keltaisia karvoja toukkia mitä lie, ajattelin, että se kävisi hyvin tälle päivälle. Alla IsaDoran Marzipan, jonka sain Ronskulta. Tosi kivan värinen vihreä, ei ollenkaan liian räikeä vaan tuollainen luonnollinen ja vaalea. Pulloa kun katsoi lakassa näytti olevan sinisenvihreää shimmeriä, mutta kynsillä se ei näkynyt vai näkyikö?
Tuo "bakteerilakka" oli kyllä kivannäköinen ,mutta kuivui hitaasti ja kaikenlisäksi ärsyttävän puolimattaiseksi. Päällyslakkaa en viitsinyt niihin enää laittaa, koska kynsien kuivuminen oli kestänyt vielä kauemmin! Nimettömän sohaisin jo jonnekkin ,mutta onneksi se ei kuvassa näytä kamalan pahalta. Mutta kokonaisuudessaan sellaiset semikivat :)

Sally Hansen Sea fuzz, IsaDora 729 Marzipan


Nyt kun hiihtoloma on alkanut, lakkasin myös äidin kynnet. Onhan ne vähän nysät ja kynsinauhat repsottaa, mutta nätit näistä tuli silti! Äiti on heikkona kaikenlaisiin turkooseihin ja vihreisiin, ja sehän passasi tähän haasteen teemaankin sopivasti!


Kaikissa kynsissä alla Mavalan Bamako, päällä L'orealin Confettis, nimettömässä leimattu kukka Konadin laatasta M63 ja tuosta YesLoven lakasta pari vihreää glitteriä kukan kestustassa.

mavala 304 Bamako, YesLove M9, L'oreal Paris Confettis, Konad M36

Mitäs tykkäätte? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: