keskiviikko 5. helmikuuta 2014

139. Minttukarkkeja

I: Arvaako joku otsikosta että mikä lakka on kyseessä? Essien Mint candy apple tottakai! Aiemmin tuo kyllä oli jo kynsillä, silloinkin Lorealin Confettiksen kanssa, mutta en jostain syystä kuvannut niitä. Ajattelin siis että en tee täysin samanlaisia kuin silloin,joten liukuvärjäys toimii aina.
Lakkasin yhden kerroksen Mint candy applea,jonka päälle liukuvärjäsin Isadoran Atlantiksella ja tuolla Essiellä. Yksi kerros Essietä alle siksi, että jos olisin tehnyt liukuvärjäyksen suoraan kynnelle, olisi lopputullos ollut aika läpikuultava. Toistaalta jos olisin vain töpöteellyt Atlantista, en olisi saanut sellaista liukuvaa liukua... Päälle viellä Confettis ja tadaa.
Kerran näillä käytiin uimassakin (uimahallissa tottakai, mähän en avantoon mene!), ja voitte varmaan arvata mikä oli lopputulos. Ei pitäisi koskaan lakata kynsiä ennenkuin menee uimaan, mutta en voinut vastustaa kiusausta vaan piti ne kynnet lakata... Tulos oli siis se että peukalon kynnen lakkauksesta lähti puolet ja etusormen lakka hienosti kokonaisena. Väkelsimpä ne siiten kotona uudestaan, vaikka olinkin ottanut kuvat ennen uimahalliin menoa.

L'oreal Paris Confettis, IsaDora 759 Atlantis, Essie Mint candy apple

Ja hei wou, kohta teitä on jo melkein 80!<3

5 kommenttia:

  1. Vähän tylsä ulkoasu mutta muuten kivanoloinen blogi, Voisit blogata ehkä jostain muustakin kun kynsistä. Kirjotustyyli on kiva :)

    VastaaPoista
  2. Ihanat nämäkin. Kauniit värit. :)

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: