maanantai 10. helmikuuta 2014

141. LAMB kera karkkikolmioiden

I: Love.Angel.Music.Baby:llä jatketaan edelleen. Mun oli aivan pakko päästä lakkaamaan tuolla rakkauspakkauksella toisen kerran ja vieläpä heti perään! Lakkalaatikossa lojunut Candy Crush pääsi myöskin kynsille. Ja ai että miten hyvin nuo kaksi mätsäs yhteen!
Kaksi kerrosta LAMBia, odotettiin että lakka kuivuu ja ihme kyllä en sotkenut näitä mihinkään! Sitten teipit paikoilleen ja karkkimurskaa kynsille. Tein nää tiistai iltana, ja poistin perjantaina! Mun mittapuulla nää oli siis kynsillä tosi pitkään. Perjantaina lähdin partioleirille, joten siksi nuo piti ottaa pois :-/ Onneksi pääsin leiriltä kotiin ilman katkenneita kynsiä. Ikävä kyllä muita vaurioita leirillä kyllä kävi, yhdellä kirves viilsi jalkaan ja toinen pudotti puhelimensa tulikuumaan kamiinaan... Mutta loppu hyvin kaikki hyvin ;-)


Lakkoina lyhyesti ja ytimekkäästi OPI Love.Angel.Music.Baby ja IsaDora Candy Crush.
  Lakkalaatikkoon saapuu kohta täydennystä, nimittäin tein äsken tilauksen Cesarsshoppiin! Jään innolla odottelemaan saapuvia ihanuuksia <3

Mukavaa alkuviikoa! :)

6 kommenttia:

 1. hei onks noi isadoran ns glitterlakat hyviä? oon ajatellu ostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on! pieneen pullokokoonsa nähden tosin aika tyyriitä, mutta hintansa arvoisia! se karkea hiekkamainen pinta onkin tosi monen mieleen (:

   Poista
 2. oot kyllä älyttömän lahjakas näiden kynsien kanssa! :o sikahienot nääkin

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet! :) Hyvän väriset.

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: