sunnuntai 16. helmikuuta 2014

145. Kuukauden kynsiblogi: helmikuuR: helmikuun kynsiblogiksi valikoitui Better Nail Day. Blogissa on lähiaikoina ollut paljon kauniita skittlettejä, joista itsekin olen mallia ottanut :) Sissin postauksia on mukava lukea, sillä hän kertoo lakkailuista ja muistakin aiheista iloisesti. Kuvien hyvä laatu tekee niistä mukavia katsella ja lakkaukset erottaa selvästi. Hän kokeilee myös itselleen vähän vieraampia tyylejä, kuten alhaalla olevat puolikuut.
Ystävänpäiväkynnet, puolikuut
Taupe-lette
 Sissi osaa yhditellä monia eri sävyjä upeisiin lakkauksiin. Yllä olevassa kuvassa on 'taupe-lette', eli väännös skittlettestä. Vaikka värit ja koristelu ovat hillittyjä, silti kynnet näyttävät huolitelluilta ja kivoilta. Sissin kynnet ovat niin pitkät! *kateellinen huokaus*
 Näistä kynsistä (yllä) olen tehnyt jo oman version, mutta vielä en ole niitä saanut postattua teille. Ihana ja yksinkertainen idea! Sissi esittelee myös kokoelmia, mutta harvemmin kuin esim. Sigi. Hän esittelee enemmän yksittäisiä lakkoja ja kertoo niistä oman mielipiteensä. Esimerkkinä lakkojen esittelystä vaikkapa tämä postaus. Ja vaikka Sissi väitti näistäkin kynsistä (alla), että on hutaissut ne keskiyöllä, niin jälki näyttää enemmän siltä että toteutukseen on mennyt vähintään puoli päivää ;)
 Mikä sitten on ominta Sissiä tai Better Nail Daytä? Itse sanoisin että jompi kumpi näistä:
 Kaikki kuvat otettu osoitteesta betternailday.blogspot.fi

2 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: