keskiviikko 12. helmikuuta 2014

142. Materialismionnellisuus

I: Nyt ne tuli! Cesarsshopin tilaus nimittäin. Maanantai-iltana sen sinne lähetin ja tänään sitten tuli postiin. Oli kyllä ihana ylläri kun tulin luistelemasta, äiti oli hakenut tuon laatikon postista ja tuossa se odotti kirjotuspöydällä <3


Ja laatikosta paljastui.... Kaksi lakkaa, niittihyrrä, kaksi kynsiviuhkaa sekä kylkiäisenä tullut Konadin pienen pieni laatta ja Konadin strasseja! Noista Konadin tuotteista mulla ei ole kuvaa, mutta näätte ne kyllä myöhemmin :)
Cesarsshopissa oli tosi iso kevät ale, sieltä valikoitui 10€:lla tuo All sparkly and gold. Mulla on ollut tosi kova himo/tarve tuollaiselle pelkälle glitterille, joka ei kuitenkaan ole sellaista tönkköä ja peittää itsessään. Toiseksi valikoitui normaalihintainen ja iki-ihana I snow you love me. Ollut todella pitkään mun "himotuimmat" listalla. Tarviiko siitä nyt erikseen kertoa? Pyöreitä, isoa glittereitä kirkkaalla pohjalla.
  Lisäksi halusin tuon niittihyrrän, koska niiteillä on tosi kätevä koristella. Mun Seppälän niitit alkaa olemaan jo melko finito, joten tuossa tuli mukavasti lisää ja kaiken lisäksi kaiken muotoisia. Sitten vielä kaksi 38 tikun viuhkaa! Nyt pääsen vihdoin swatchailemaan ja tikuttamaan!

Huomenna tai perjantaina vielä ystävänpäivän kynsiä ja uusien lakkojen testailua ! :D


2 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: