lauantai 22. helmikuuta 2014

148. 31 DNC 2: Orange nails

I: Mulle osui nää parilliset päivät tästä haasteesta. Monta kertaa aijemminkin meijän on pitänyt tämä aloittaa ja nyt otettiin härkää sarvista. Saapas nähdä rupeaako tämä nyt rullaamaan...

Oranssit kynnet napsahti mulle. Mitään moni mutkaista en keksinyt enkä jaksanutkaan myöhään illalla ruveta kynsille laittamaan, joten lakkalaatikossa lojunut IsaDoran Bird of Paradise ja OPI:n rakkauslakka I Snow you love me pääsivät kynsille. Oon ihan tyytyväinen lopputulokseen, paitsi että oranssi ei ole ihan se mun väri... Varsinkin tuo BoP (lyhenne lakan nimestä) on mielestäni todella räikeä oranssi, joten nää ei ihan uponnut muhun...Tuo BoP vaati kyllä kaksi kerrosta, ensimmäisella kerroksella se kyllä peitti jotenkuten, mutta kaipasi vielä toista. Glitterit asettelin kaarevasti kynsille, viimeksi kun laitoin yhden glitterin vain strassimaisesti kynnen juureen. Ihan mukiin menevät, tuleepahan mentyä tän haasteen myötä vähän mukavuusalueiden ulkopuolelle ;)


IsaDora - Bird of Paradise
OPI - I Snow you love me

Mitäs tykkäätte? :) Oletteko muuten kuulleet sellaisesta niksistä, että kun märät kynnet upottaa asitaan jossa on todella kylmää vettä, kynnet kuivuisivat nopeammin? Itse olen tätä kikkaa käyttänyt ja todennut ainakin osittain toimivaksi, koska mun Mavalan pikakuivattaja kuivatti itsensä pulloon... Mrr! 

 Hauskaa hiihtolomaa kaikille!

5 kommenttia:

 1. Tykkään! Tosi söpösti aseteltu nuo glitterit, snow on herkku!

  VastaaPoista
 2. Kivat :) en oo koskaan kuullu tosta kylmä vesi -kikasta, pitää varmaan testata. :D

  VastaaPoista
 3. Kivat:) mistä ton glitterlakan saa ja paljon maksaa? :)

  VastaaPoista
 4. rose86 ja Nierneja : Kiitos! :)
  kata: Kiitti! Ja tuota OPIn lakkaa saattaa olla Kickseissä vielä jäljellä, joissain Sokoksissa ja netistä saa tilattua. Kaupoissa 16-18€, nettikaupoissa 13-15€ + postikulut :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: