keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

323. Maitoa kahvilla, kiitos

Iida: Oon jo pitkään kuolannut kaikkia nudeja ja beigejä lakkoja, varsinkin OPIn Coca Cola- kokoelman You're so Vain-illaa. Ronjalla tämä kyseinen lakka oli ja joka kerta kyläillessäni hänen luonaan hiplasin lakkaa ja motkotin miksei hän käytä sitä koskaan. Yhtenä päivänä Ronja tuli käymään meille ja iski Vain-illan mun pöydälle sanoen: "se voi olla sun ottolapsi nyt. Emmä sitä käytä." Parhaat kaverit on kiva juttu.


Vain-illa oli ihan mukava lakattava. Kolmella kerroksella sai hyvän lopputuloksen :) Kaveriksi halusin vesimarmorointia valkoisella lakalla. Ginan White toimi moitteettomasti, samoin Vain-illa. Nimettömän kuviosta tuli kivempi, mutta oon iloinen että kummatkin kynnet onnistuivat. Musta tuntuu että oon kehittynyt marmoroinnissa paljon lyhyessä ajassa, mitä ootte mieltä ? Aloin myös miettimään että käykö Vain-illa mun ihon väriin. Totesin kuitenkin että hitsit mua kiinnosta, jos on ihana lakka niin sillä lakataan. Tykkäsin kynsistä ihan hulluna !


Lakan väri on kaunis maitokahvi, sellainen kahvi jossa on enemmän maitoa kun itse kahvia. Kyllä, juon itse sellaista :D Halusin siksi valkoisella marmorointia että saisin aksenttikynnet näyttämään kauniilta capuccinolta tai lattelta.. Nams!


 Käytetyt:
- OPI You're so Vain-illa
- GinaTricot White

Tykkäättekö te kahvista maidolla, kermalla vai mustana? :)

14 kommenttia:

 1. Kahvi menee mustana, kun kerran siihen on totuttu :D
  Kynnet on kaikessa yksinkertaisuudessaan ihanat! Vain-illa <3

  VastaaPoista
 2. Rupes tekeen mieli kahvia :D juon kahvini maidolla ja tykkään myös lattesta. Ehkäpä siksi näyttävä oikein herkullisilta minusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Latte on namia, varsinkin Valio Eilan kylmät lattet <3

   Poista
 3. Todella kauniit ja tyylikkäät maitokahvikynnet, joka maistuis mullekkin :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat! Kerran oon tainnu kahvia lusikallisen maistaa, eikä todellakaan tarvi maistaa uusiks. Kahvin purut kyl tuoksuu tosi hyvälle, mut muuten ei kiitos :DD.

  VastaaPoista
 5. Wau! Aivan ihanat kynnet, oikein herkulliset ♥ Ja itse juon kahvin maidon kera, joskin hieman tummempana kuin mitä nämä kynnet :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: