lauantai 11. heinäkuuta 2015

327. Hawaii

Iida: Kuten jo edellisessä postauksessa lupailin, näytän teille nyt muutamia uusia juttuja joita ostin Helsingistä sekä postilaatikkoon tipahdelleita paketteja yhteistyökumppaneilta. Kyllä, sana on monikossa sillä Naiskauneus- nettikauppa lähetti meille muutamat lakat testiin. Niistä kuitenkin lisää myöhemmin kun kerkeän saada lakat kynsille asti :)

Helsingistä kotiutui mm. lakka jota oon halunnut sen julkaisusta asti, nimittäin OPIn Hawaii- kokoelman pastellinvihreä yksilö That's Hula-rious. Koska minttuun taittavia vihreitä ja sinisiä lakkoja ei koskaan voi olla liikaa :D


Hulaa laitoin kynsille 2-3 kerrosta. Kauheasti työstämistä lakka ei kestänyt, joten joihinkin kynsiin sain aikaiseksi kaljuuntumia eli kolmas kerros oli tarpeen joissain tapauksissa. OPIn perus creme joka ei petä ! Päälle leimasin Lumenen Luonto herää- lakalla joka oli sopivasti paksuuntunut eli kävi leimaamiseen hyvin. Hawai- teemaiset leimat ovat Born Pretty Storen laatasta BPL-024. Mua jännitti ihan kamalasti kun kokeilin laattaa, sillä mun edellinen BPS:n iso laatta ei toiminut ollenkaan ja olen muidenkin blogeista lukenut että näillä isommilla laatoilla olisi ongelmia. Onneksi tämä kuitenkin toimi täydellisesti, olisin ruvennut parkumaan jos olisi kaikki ihanat kukkakuviot jäänyt käyttämättä.Kynnet olivat mieleiset, leimat onnistuivat hyvin ja lakat sopivat toistensa kaveriksi. Tykkäsin kovasti, harmi vaan että kärsivät hieman mökillä.. Lakkaus ei oikein tykännyt tiskaamisesta ja saunomisesta.


Käyteyt:
- OPI That's Hula-rious
- Lumene Luonto herää
- BPL-024


Koodilla PVL91 saatte 10% alennusta ostoksista.

Onko teillä Hawaii-kokoelman lakkoja? Entä mitä tykkäätte Hula-riouksesta? :)

10 kommenttia:

 1. Oi mitkä ihanat kynnet! Todella sievät ♥ Itseltä ei tän kokoelman lakkoja löydy, joskin pari niistä kotiuttaisin varsin mielelläni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 Suosittelen kyllä lämpimästi, olen kuullut niistä melkolailla vain hyvää :)

   Poista
 2. Ihanat kynnet, sopivat kesään mainiosti! :)

  VastaaPoista
 3. Nättiä! Hula-rious oli kyllä kokoelman parhaimmistoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Sissi :) Niin on, se on nätti ja hyväkäytöksinen lakka !

   Poista
 4. En omista vielä yhtään tuosta kokoelmasta :/ kauniita lakkoja ovat kaikki. Myös Hula-rious :)

  VastaaPoista
 5. Kauniit! That's Hula-rious on niin ihana<3

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: