lauantai 25. heinäkuuta 2015

334. Soft as Cashmere

Ronja: Kerroin jo aikaisemmin meidän uudesta yhteistyökumppanista eli Naiskauneus.fi-nettikaupasta. Saatiin molemmat sieltä testiin kolme lakkaa, joista kaksi olen jo esitellyt ja nyt on kolmannen vuoro! Kaksi edellistä oli Ruby Wingejä, mutta nyt esittelyyn pääsee niiden sisarmerkin Color Clubin Soft as Cashmere.

 Kuvassa 2 kerrosta Soft as Casmerea ja päällä HK Girl

Lakkasin alle kerroksen mun luottoaluslakkaa Dermosililta ja sen päälle kaksi kerrosta Soft as Cashmereä. Lakan koostumus oli aika hirveä, se valui kynsinauhoille ja ensimmäinen kerros kaljuuntui jos lakkaa ei levittänyt todella paksua kerrosta. SaC:n suti oli samanlainen kuin Ginan lakoissa, eli todella kapea ja pyöreä joka osaltaan vaikeutti lakkaamista. Leveämmällä ja litteämmällä sudilla lakkaaminen olisi voinut olla helpompaa, mutta mulla ei ole nyt vapaana yhtäkään ylimääräistä joten en voinut kokeilla. Kuivumisessakaan ei ollut hurraamista sillä vaikka odotin melko kauan ennen toisen kerroksen lisäämistä, onnistuin silti saamaan vain kynnet täyteen kuplia. Mun lakoista yksikään ei ole pitkään aikaan kuplinut, joten mulle oli jopa vähän yllätys että Soft as Cashmere päätti olla poikkeus sääntöön. Toinen kerros oli huomattavasti helpompi ja kaksi kerrosta riitti helposti täyteen peittävyyteen. Toisaalta ei ole mikään ihmekään että lakka ei käyttäytynyt kovinkaan nätisti, koska se on vuoden 2011 (?) Untamed Luxury - Every Shade of Indulgence kokoelmasta. Niistä ajoista lakkojen laatu on oletettavasti parantunut ja en aio antaa tämän lakan määritellä mun käsitystä Color Clubeista, koska se on jo vanhempaa tuotantoa eikä siten vastaa nykypäivän lakkoja. Siinäpä mulla onkin hyvä syy ostaa pari uutta CC:tä ja vertailla uusia lakkoja vanhoihin! ;)

Cashmeren väri on mun mielestä välillä taupe, välillä oliivinvihreään taittava ruskea ja välillä se taittaa enemmän harmaaseen. Kun pullo saapui mulle sen pohjaan oli kerääntynyt vähän vihreää väriä, joka sekoittui ravistamalla muun lakan joukkoon, mutta siitä näki helposti oliivinvihreän pohjan joka lakassa on. Mulle tuli mieleen tästä armeija ja ensin teki mieli tehdä maastokuvioita sekä niittejä, mutta päädyin kuitenkin tyttömäisempään koristelutapaan.


Koristelin kynnet uusilla water decaleilla, jotka toimi moitteetta ja helmenpuolikkailla. Laitoin nimettömään ja keskisormeen vaaleanpunaiset ruusudecalit, jotka irtosi nopeasti taustapaperista ja kiinnittyi sopivan hitaasti kynnelle, jolloin mulla oli reilusti aikaa siirrellä niitä. Muihin kynsiin lisäsin isompia ja pienempiä helmenpuolikkaita HK Girlin avulla, mutta en laittanut pikakuivattajaa niiden päälle, koska helmet olisivat sulaneet todennäköisimmin yhdeksi suureksi möykyksi. Lopputulos oli mun mielestä sopivan herkkä ja Cashmeren tietyssä valossa oliivinvihreään taittava armeijatyylinen sävy näytti heti paljon paremmalta kivojen koristeiden alla. Mä luulen että voin antaa huonon koostumuksen anteeksi tällä kertaa, sillä sävy on kuitenkin mun kokoelmassa ainutlaatuinen ja onhan tämä myös mun eka Color Clubin lakka :)Käytetyt:
- Color Club Soft as Cashmere
- water decaleita
- helmenpuolikkaita
- Glisten & Glow HK Girl

12 kommenttia:

 1. Todella ihanat koristelut <3 mulla on Soft as cashmere mutta en sanoisi koostumusta hirveäksi. Mä en saa sitä valumaan kynsinauhoille.Tietysti ovat makuasioita mutta olen tottunut 2-3 kerrokseen joista ensimmäinen ei peitä kunnolla. Color clubin lakat ovat parantaneet laatuaan tässä vuosien mittaan, toki Cashmere ja tämän päivän crelly Color Clubit ovat ihan erilaisia joten kannattaa kokeilla niitä uusimpiakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina :) oon mä varmasti hirveämmilläkin lakoilla lakannut ja voi olla että ohut suti vaikutti lakkauskokemukseen. Onneksi Cashmere peitti 2 kerroksella ja vain ekan kerroksen kanssa oli ongelmia. Mun pitää kyllä nyt hankkia joku uusi Color Club kerran ne on parempia! :D

   Poista
 2. Ooh miten kaunis lakkaus! Onneksi otit tyttömäisen linjan, näyttää niin ihanalta :) Tää lakka on just sen sävyinen ruskea mistä itse tykkään, harmi ettei laatu ollut kovin kehuttava :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) mä luulen että sä voisit tykätä tästä ja vaikka laatu ei ollut kovin kehuttava niin lakka peitti kuitenkin toisella kerroksella helposti!

   Poista
 3. Ihanat kynnet! Pohjalakan väri sointuu täydellisesti ruusukuvien kanssa! :>

  VastaaPoista
 4. Todella söpöt koristelut ja sopii tummaan lakkaan hienosti! :)

  VastaaPoista
 5. Oi miten kaunis lakkaus<3 Noi vaaleanpunaset siirtokuvat sopii tähän lakkaan täydellisesti!

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: