perjantai 17. heinäkuuta 2015

330. When the sun goes down

Ronja: Pari mun kavereista ajattelee, että kun on kesä niin silloin pukeudutaan kesävaatteisiin oli keli mikä tahansa, ihan vaan periaatteesta. Mä taas kulkisin vaikka toppahaalari päällä jos tarve vaatii, mutta tällä kertaa ajattelin tehdä kesäkynnet satoi tai paistoi ihan vaan sen takia että nyt on (tai ainakin pitäisi olla) kesä :) Halusin myös päästä kokeilemaan Born Pretty Storelta saatua ihanaa laattaa, joka onkin näkynyt blogissa aikaisemminkin Iidan esittelemänä. Iidan lempparikuvioksi on noussut laatalla oleva ainoa pienempi kuvio, jossa on kukkia ja koukeroita, mutta mä päätin kokeilla ihan erilaista kuviota ja päädyin yläreunan vasemmanpuoleiseen kuvaan.


Lakkasin kaikkiin kynsiin alle kerroksen Ginan Whiteä ja tein päälle liukuvärin Opin Big Apple Redillä sekä Where Did Suzi's Man-Go?:lla. Olen koittanut vältellä liukuvärin tekemistä jo pitkään, koska mulla on vain huonoja muistoja edellisistä liukuväriyrityksistä. Milloin värit eivät sekoittuneet tarpeeksi, liukuväri oli täynnä karvoja ja haituvia tai valkoinen lakka alla lähti kaljuuntumaan koska meikkisienessä ei ollut tarpeeksi lakkaa. Tai sitten lakkaa oli liikaa, jolloin sitä pursusi yli joka suunnasta ja liukuvärin onnistuminen ei ollut mitenkään mahdollista. Tällä kertaa muistin kuitenkin aloittaa meikkisienen putsauksella, johon käytin teipin palaa ja sillä eliminoin mahdollisten haituvien pääsyn kynsille. Laitoin meikkisienelle molempia lakkoja tarpeeksi ja sotkin niiden rajaa jo vähän ennen tuputtamista kynsille. Muistin olla tarpeeksi hellävarainen ja kas, valkoinen lakka alla ei lähtenytkään kaljuuntumaan! Voitte kuvitella sitä onnentanssia jonka esitin heti kun olin saanut kynnet turvallisesti niitä mihinkään kolhimatta ja ennenkaikkea onnistuneesti liukuvärjättyä :D Jotenkin yhdistelmä oranssi ja punainen näytti hirmu tutulle joten selailin aiempia liukuvärjäilyjä läpi ja totesin tehneeni täsmälleen samanlaisen liukuvärin siskolleni viime kesänä. Silloin kirjoitin, että voisin kokeilla samantyyppisiä kynsiä myös itselleni ja nyt lupaus on lunastettu!


Leimasin liukuvärin päälle laatasta BP-17, jossa on 3 kokokynnenkuviota ja yksi vähän pienempi, jolla saa kyllä silläkin leimattua koko kynnen piiloon niin halutessaan. Kaikissa kuvioissa toistuu kukkateema, mutta vähän eri tavalla kuin yleensä ja mä tykkään tässä laatassa juurikin siitä ettei kukat ole liian selvästi esillä vaan kuvioilla saa luotua muitakin kuin kukkakynsiä. Mä käytin ylärivin vasemmanpuoleista kuviota, joka toimi täysin moitteetta eikä peittänyt liikaa liukuväriä.

Kynnet oli mun mielestä todella onnistuneet, mutta mun oli pakko ottaa kuvat vain todella pikaisesti kiireen takia enkä ehtinyt rasvata ja siistiä kynsinauhoja kuvauskuntoon. Ajattelin ottaa pari kuvaa vain varuulta jos lakkauksille käykin jotain pihahommissa ja totta kai niille sitten kävikin vaikka mitä! Onnistuin tökkäämään kaksi kynttä suoraan seinään ja molemmat napsahtivat ihan juuresta asti poikki. Jouduin lyhentämään kaikki kynnet nysiksi ja kaiken hyvän lisäksi neliöiksi, jonka seurauksena lakkaus ei todellakaan ollut enää kuvauskelpoinen. Ehkä ärsyttävintä tässä lajissa ei ole se jos lakkaus epäonnistuu, vaan se jos lakkaus onnistuu mutta kuvat eivät tee sille oikeutta yhtään. Onneksi sentään kynnet oli todella mieluiset! :)Käytetyt:
- Opi Big Apple Red
- Opi Where Did Suzi's Man-Go?
- Gina Tricot White
- Essence Stamp me! black
- BP-17
- meikkisieni


Koodilla PVL91 saatte 10% alennusta !

14 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: