torstai 9. heinäkuuta 2015

326. piCture pOlish - Cyan

Ronja: Iida kävi Helsingissä vähän aikaa sitten ja ilmoitti käyvänsä CesarsShopilla, joten totta kai annoin Iidalle rahat mukaan ja kerroin kaikki eri variaatiot siitä mitä haluan. Olisin halunnut ostaa MoYoulta ihanan Tropical-laatan ja piCture pOlishin Cyanin tai jos laattaa ei olisi niin sitten Cyanin ja decaleita. Toisaalta jos Cyania ei olisi niin sitten halusin laatan ja decaleita ja jos decaleita ei olisi niin sitten pelkkä Cyankin kävisi. Heh, mä edes yritin antaa mahdollisimman selkeät ohjeet! ;)


Mulle asti tuli Cyan ja kolme arkkia decaleita, joista kynsille pääsi ensimmäisenä Cyan. Se toimi todella hyvin ja peitti kahdella helpolla kerroksella. Cyan ei valunut kynsinauhoille ja jos onnistuinkin lakkaa sinne vahingossa hutaisemaan niin poistaminen oli helppoa. Lakka sisältää ihanaa hopeista shimmeriä ja suurempaa hitulaa. Cyan muistuttaa hyvin paljon Parisia, mutta sinisenä ja koska tykkään Parisista, tykkään myös Cyanista :)

Nimettömiin pääsi Zoyan Arabella, joka on mun ensimmäinen Zoyan lakka. Se on Pixie Dust, mutta ilman suuria glittereitä ja vähemmällä tekstuuripinnalla varustettuna kuin esim. Bar. Tämäkin levittyi helposti ja peitti melkein yhdellä kerroksella, mutta lisäsin kaksi ihan vaan varmuuden vuoksi. Myös peukalon, etusormen ja pikkurillin pallerot on tehty Arabellalla dottaria käyttäen.


Selasin ulkomaisia kynsiblogeja ja törmäsin tähän postaukseen, josta sain idean näihin kynsiin. Niissä oli maalattu kirsikkapuun oksia sinistä pohjaa vasten, mutta kukat oli tehty dottarilla. Päätin kokeilla samaa ja onnistuinkin aika hyvin, mutta mun kuvissa kirsikan "kukkia" näyttää olevan paljon harvemmassa kuin livenä. Vähän erikoisempi yhdistelmä vaaleansininen ja tumma violetinmagenta olikin yllättäen kiva yhdistelmä ja nämä on vieläkin mun kynsillä!


Käytetyt:
- Essie Big Spender
- Kiss Paint Pearl Black
- Essie Romper Room
- piCture pOlish Cyan
- Zoya Arabella
- dotting tool

12 kommenttia:

 1. Kerrassaan kauniit, tuo Cyan on niin virkeän värinen lakka! Hyvä että sait sen, kun se oli kaikissa ostosvaihtoehdoissasi kuitenkin vahvasti läsnä. ;)

  VastaaPoista
 2. Hyvät osto ohjeet :D Tosi kaunis lakkaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritin pitää ne mahdollisimman yksinkertaisina ;D Kiitti!

   Poista
 3. Ihana väriyhdistelmä! ihana puu :)

  VastaaPoista
 4. Oi mitkä värit! Kertakaikkisen upea lakkaus ♥ Ja tuo Cyan on aivan ihana, siis miksei mulla ole tätä vieläkään? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Nena <3 Cyan vois sopia sulle, suosittelen ostamaan!

   Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: