torstai 23. heinäkuuta 2015

333. Ruusupuska

Iida: Näin taannoin instassa Nailstorming- nimisellä käyttäjällä ihanat nudet ruusukynnet. Halusin pitkästä aikaa kokeilla maalaamista, joten apinoin lakkauksen omille kynsilleni. Alkuperäiset kynnet näet tästä.

Pohjalle lakkasin 2-3 kerrosta Essien Sand Tropezia. Ihana vähän harmahtava nude, tälläista lakkaa kokoelmani juuri kaipasikin. Annin kynsillä oon lakkaa monesti tuijotellut ja kun Ronja lähti juhannuksena laivalle, annoin hänelle rahat ja sanoin : Sand Tropez kiitos.
Nimettömään ja peukkuun lakkasin kaksi kerrosta Ginan Whiteä ja sitten pikakuivattavaa päällyslakkaa. Annoin kynsien kuivua reilun aikaa ja lisäsin Mi Nailsin chevron-vinyylit. Niiden päälle lakkasin reilun kerroksen Essietä ja odottelin taas kuivumista.Itse kukkiin käytin melkoisen kasan lakkoja. En omista akryylimaaleja (edelleenkään) mutta oon tottunut maalaamaan kynsilakoilla. Kukissa käytin seuraavia lakkoja : OPI You're a Pisa Work sekä Kiss me I'm brazilian ja Zoyan Kirtridge. Lehdissä on OPIn That's Hula-rious ja Lumenen Luonto herää. Sotkin lakkoja ja sain kivan lopputuloksen, vai mitä ? :)


Käytetyt:
- Essie Sant Tropez
- GinaTricot White
- chevron- kynsivinyylit

Iskeekö ruusupuskat? :)

10 kommenttia:

  1. Ai että <3 Mä oon ihan hurahtanut kaikkiin kukkakynsiin ja varsinkin jos niissä on vielä raitaa/siksakkia :)

    VastaaPoista
  2. Ah, Sand Tropez <3 Kukat ja chevronit sopii ihan loistavasti sille kaveriksi, hienot lakkaukset!

    VastaaPoista
  3. Onpa ihana lakkaus ♥ Todella kauniisti oot onnistunut noiden ruusujen kanssa, ei uskoisi lakoilla tehdyiksi :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: