maanantai 29. kesäkuuta 2015

322. Essie - Watermelon

Ronja: Olin juhannuksena laivalla ja sieltä lähti tietysti pari lakkaa mukaan, alennuksessa kun olivat. Essiet olivat ota 3 maksa 2, joten toin Iidalle Sand Tropezin johon sain rahat Iidalta mukaan ja itselleni Licoricen sekä Watermelonin. Yhdelle lakalle jäi hintaa alle kympin, joten kerrankin ei tarvinnut mennä kassalle hampaita kiristellen hinnan takia ;) Päätin sitten kokeilla Watermelonia heti laivalta kotiuduttuani pikalakkauksen merkeissä.


Vasen käsi 

Lakkasin aluksi nimettömiin kaksi kerrosta Ginan valkoista ja muihin kynsiin kaksi kerrosta Watermelonia. Ajattelin keksiväni jonkun hyvän koristeluidean nimettömään samalla kun lakkaan muita kynsiä, mutta kun en keksinyt mitään päätin vaan leimata pari I  nail polish -tekstiä päällekäin joka vähän ryöstäytyi käsistä mutta ehkä sitä ei huomaisi jos en olisi sanonut, eihän? Nimetön oli loppujen lopuksi ihan kiva, mutta onhan se aika lailla leimajyrän alle jääneen näköinen :P

Watermelon peitti kahdella melko helpolla kerroksella, mutta sen kanssa kannattaa välttää sutimasta samaa kohtaa liian monta kertaa sillä lakka muuttuu venyväksi liisteriksi jos sitä yrittää korjailla liian kauan. Kuivuminen ei vienyt normaalia pidempään eikä lakka toisaalta ollut mitenkään huippu nopeakaan kuivamaan, mutta mä en nykyään ole huolissani kuivamisajasta pikakuivattavien päällyslakkojen ansiosta joiden avulla ei tarvitse odotella sormet ojossa kahta tuntia. Watermelon on väriltään todella tumma pinkki taittaen hieman violettiin, mutta se kuivuu kynsillä asteen tummemmaksi kuin pullossa. Illalla hämärässä katsoin että olenko lakannut kynnet tummanpunaisella vaikka värin piti kyllä olla pinkki :D Alemmassa kuvassakin näkyy tietyssä valossa esiin tuleva lähes punainen sävy, ylemmästä näkee eron pullon ja kynsien välillä.

Oikea käsi

En jaksanut leimata oikean käden nimetöntä täyteen tekstiä, joten siinä on vain kaksi leimaa päällekäin, mutta Iidalla käydessäni me kokeiltiin Born Pretty Storen neliskulmaista laattaa joista ei yleensä olla saatu nostettua yhtään mitään stampperiin. Tällä kertaa kokeiltiin sitä Essencen Stamp me! Whitellä, joka oli sopivasti vähän paksuuntunut ja toimi kohtuullisen hyvin. Testailin oikeaan käteen tähtikuviota, joka sopi yllättävän hyvin yhteen Watermelonin ja tekstileiman kanssa. Jälki oli repaleista johtuen osittain laatasta, leimaajasta ja kynsillä olevasta päällyslakasta joka ehkä vaikeutti osittain leiman tarttumista. Oltiin kuitenkin tyytyväisiä, sillä saatiin ohuempiakin kuvioita nousemaan Essencen leimauslakan kanssa. Tykkäsin näistä eriparikäsistä enemmän oikean puoleisesta, koska tähtileima oli mun mielestä tosi söpö! Kumpi on teidän mielestä parempi? :)Käytetyt:
- Essie Watermelon
- Gina Tricot White
- Essence Stamp me! Black
- CesarsShop laatta C1

10 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: