perjantai 31. heinäkuuta 2015

337. Ya Qin An

Iida: Tiedättekö sen tunteen, kun teet kivat kynnet joissa on lemppari korsteluita ja ihania värejä mutta et siltikään tunne oloasi mukavaksi ? Mulle kävi nimittäin näiden pitsikynsien kanssa juuri tuolla tavalla. Tarkoitus oli tehdä liukuvärjäys kahdella mintturakkaudella, essencen Play with my mint sekä Minttukiko. Pöydällä vierekkäin, näissä kynsissä ja vielä meikkisienelläkin lakat näyttivät täysin erisävyisiltä ja sitähän ne ovatkin, mutta kynnelle tuputtaessa ne sulautuivat yhdeksi väriksi. Ei ärsytä ei.Tämä oli niitä harvoja kertoja kun teen liukuvärejä sillä yleensä en jaksa ryhtyä koko hommaan juurikin siinä pelossa että liuku epäonnistuu ja siistimisessä on niin iso urakka. Nyt sain itseäni niskasta kiinni ja tietenkin piti silloin kynsien failata. Olisinhan mä näissä viihtynyt koska minttu ja pitsi mutta epänäkyvä liuku ärsytti niin paljon että poistin kynnet heti kuvien ottamisen jälkeen.
Leimat on Born Pretty Storen Ya Qi An-merkkisestä pitsilaatasta Y003. Onhan tuossa nyt mielettömän ihania kuvioita ja toimi hyvin kunhan ei painanut stampperia liian lujaa :) Ei kyllä mitään pahaa sanottavaa, innolla leimailen tällä jatkossakin sillä pitsikuviot on aina in.Käytetyt:
- Kiko 389 Mint Milk
- essence Play with my mint
- essence stamp me! white
- Y003 leimauslaatta


Koodilla PVL91 10% alennusta normihintaisista tuotteista.


Näättekö te kynsissä liukua? Entäs onko pitsi IN? :)

4 kommenttia:

 1. Höh, harmi juttu tuon liukuvärin kanssa :/ Tiedän kyllä tunteen, juuri vähän aikaa sitten nappasin kolme näteintä punaistani (jotka ovat aivan eri näköisiä keskenään) ja tein niillä liukuvärin, joka ei sitten pahemmin erottunut muuta kuin juuri ja juuri hyvässä valossa kameran alla :/

  Muuten kyllä aivan ihana lakkaus, lopputulos on todella nätti :) ♥

  Ps. Jompikumpi teistä pyysi mua tekemään postauksen Essencen cuticle removerista jokin aika sitten, ja teinkin sen tuossa vähän aikaa sitten. Eli jos vielä kiinnostaa, käykää ihmeessä kurkkimassa. Oli kyllä toimivaa tavaraa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ärsyttävää eikö ?! Kiitos kuitenkin Nena <3

   Kävin lukemassa ja tehokkaalta vaikuttaa, pitää hankkia :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: