maanantai 27. heinäkuuta 2015

335. piCture pOlish Sizzle

Iida: Voisin vaan läntätä tän postauksen täyteen kuvia ja kaikki tietäisi ilman sanoja mitä mä aattelen tästä lakasta. Kerrottakoon kuitenkin. 



Sizzle on neonpinkki rakkauslakka höystettynä ihanalla holohitulalla. Koostumus oli upea, lakka peitti kynnet kahdella helpolla kerroksella. Tiesin kyllä että lakan väri on kirkas, mutta kynsillä tajusin sen olevan Kirkas isolla koolla. Halusin Sizzlen seuraksi jotain helppoa ja nättiä, joten valitsin laatikosta kokeilemattomat Mi Nailsilta tilatut siirtokuvat. Näiden asettelu oli hieman hankalaa, decali meinasi jäädä kurttuun mutta selvisin kuitenkin. Hopeat sopivat hyvin holon kaveriksi ja tykkäsin kynsistä ihan ältsin paljon!



Käytetyt:
- Picture Polish Sizzle
- hopeat siirtokuvat

Lähden keskiviikkona viikoksi partioleirille Puumalaan, joten kommentteihin vastaamiseen voi mennä aikaa. Postauksia olen kuitenkin kirjotellut valmiiksi :)

Se joka laskee montako kehuvaa adjektiivia postauksessa oli, saa papukaijamerkin! ;D

12 kommenttia:

 1. On kyllä herkullinen lakka *_*

  VastaaPoista
 2. Nätti lakka, niin eipä siinä paljon enää muuta tarvita... Ei sillä että siisrtokuvat siis haittaisikaan kokonaisuutta, hyvin sopii kyllä, mutta tuo Sizzle on itsessään jo herkku! Onneksi se on itselläkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sizzleä kyllä katselee jo yksistään, totta :)

   Poista
 3. Söpö lakka ja nätit nuo siirtokuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon jo pitkään halunnutkin tälläsia korumaisia siirtokuvia niin oli kyllä hyvä ostos :)

   Poista
 4. Oi että, ihana Sizzle! Tällaiset koristelut kyllä imartelee tätä kaunotarta :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: