maanantai 13. heinäkuuta 2015

328. Ensimmäinen leadlightkokeilu

Ronja: Saatiin taas tuotteita testiin Born Pretty Storelta ja mä halusin valita tällä kertaa pari pyöreää laattaa sekä decaleita ja Peel Offin tai lateksin tapaista valkoista mömmöä, jonka oikeasta käyttötarkoituksesta mulla ei ole mitään tietoa sillä en ole uskaltanut kokeilla sitä vielä. Ekana esittelen kuitenkin kukkalaatan, jonka olen nähnyt muutamilla BPS:n yhteistyökumppaneilla ja halusin itsekin kokeilla toimiiko laatta :)


Lakkasin keskisormeen ja nimettömään alle kaksi kerrosta Ginan Whiteä ja muihin kynsiin kaksi kerrosta piCture pOlishin Parisia, josta voit lukea tarkempaa arvostelua täältä. Leimasin laatasta BP-20 valkoisiin kynsiin keskimmäisen rivin oikeanpuoleisimmat kuviot, koska ajattelin niiden olevan helpoimmat värittää vesivärilakoilla. Alkuun mulla oli vähän ongelmia keksiä toimivin tyyli leimata tällä laatalla, mutta kun sen keksin, toimi laattakin melko hyvin. Keskisormen kuvio onnistui lähes täydellisesti pientä virhettä kohdistaessa lukuun ottamatta, mutta nimettömään kuvio ei noussut ihan kokonaisena vaan jäi reikäiseksi, mutta en antanut sen häiritä. Laitoin leimojen päälle kerroksen HK Girliä ja väritin sen päälle kukkia Opin Sheer Tintsillä Be Magentale With Me. Leimojen värittämistä läpikuultavilla lakoilla kutsutaan leadlight tekniikaksi. Magentale oli tintsimäiseen tapaansa joka suuntaan venyvää tahmaa ja yritin saada sitä asettumaan paikoilleen pienen dottarin avulla, mutta totesin ensimmäisen kerroksen jälkeen että eihän se edes näy kynneltä mihinkään :D Laitoin sitten toisenkin kerroksen tintsiä ja lopputulos näytti jo vähän paremmalta, mutta olisin silti toivonut vielä vähän räikeämpää väriä. Lopuksi laitoin Parisin päälle mustat niitit yhdistämään lakkausta.Muistakaa ottaa muuten laatoista aina suojamuovit pois! Mä muistan kun Iidan kanssa ostettiin ekat laatat ja ihmeteltiin kun ne ei toimi sitten millään. Koitettiin siis leimata vielä kun suojamuovi oli laatan päällä :P Taidettiin Googlatakin että mikä on vialla, kunnes jossain oli kirjoitettu laattojen päällä olevasta muovista, joka estää laattoja naarmuttumasta kuljetuksen aikana ja tajuttiin ottaa se pois jolloin leimaaminen yllättäen helpottui huomattavasti..

 *Laatta saatu testiin Born Pretty Storelta

Käytetyt:
- Essence Stamp me! black
- piCture pOlish Paris
- Opi Be Magentale With Me
- Gina Tricot White
- BP-20*
- dotting tool
- niittejä


Tutulla koodilla PVL91 saatte 10% alennusta ostoksistanne!

16 kommenttia:

 1. Uusia leadlighteja passaa hyvin tehdä jatkossa, sillä nää on todella onnistuneet kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, mulla ei oo tällä hetkellä muita vesivärilakkoja mutta oon harkinnut Essien Silk Watercolorsien hankkimista tai lakkojen laimentamista itse jolloin saisin tehtyä värikkäämpiä koristeluja :) Leadlighteja on siis varmasti tulossa vielä lisää!

   Poista
 2. Wau, kaiken kaikkiaan aivan ihastuttava lakkaus ♥

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: