sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

331. Sweet Sixteen

Iida: Juhlin eilen pienimuotoisesti 16-vuotis synttäreitäni muutaman kaverin kanssa. Aurinko paistoi ja oli jopa niin lämmin että tarkenin pelkällä kesämekolla. Ostin mekon talvella henkkamaukalta ja heti päätin että tästä kuosista on tehtävä kynnet! Mikäs sen parempaa kuin pukea mekko synttäreille ja lakata kynnet mätsääviksi ;)


Lakkasin pohjalle kaksi kerrosta valkoista lakkaa ja sen päälle HK Girlä. Laitan aina ennen kynsivinyylejä pikakuivattajan, koska mikään ei ole ärsyttävämpää kuin lakkakerrosten tarttuminen vinyyleihin ja kuoriutuminen kynneltä. Vinyylit ovat jo täältä tuttuja Mi Nailsin yksi ja kaksi millisiä. Laitoin niitä kynsille täysin randomissa järjestyksessä, jotta sain kynsistä sekavat.


Vinyylen laiton jälkeen sudin kynsille kahta mintturakkautta, Kikon 389 Mint Milk sekä essencen Play with my mint. Jokaisessa kynnessä on kaistale pwmm:ää sillä mekossakin on minttua eri sävyissä. Jo pelkät raidat näyttivät kynsissä hauskoilta, mutta halusin lisätä niihin vielä mustat tribaalityyliset leimat. Etu- ja keskisormen sekä pikkurillin leimat ovat MoYoun laatasta Pro 02. Laattaa ostaessa en tajunnut miten pieniä kuviot olisivat, mutta (onneksi) kynnet ovat nyt niin lyhyet että kuviot mahtuvat niihin leikiten. Peukussa ja nimettömässä on leima Born Pretty Storen laatasta BP-L006. Sain kuviot jotenkin nousemaan kynsille essencen mustalla leimauslakalla. Sen valkoinen sisko toimii kyllä tämän laatan kanssa paljon paremmin, eli uskalsin syyttää leimauslakkaa epätasaisista leimoista ;)

Kynnet olivat kyllä äärimmäisen mieluisat ja onnistuneet :) Kyllä näillä kehtasi synttärit viettää. Uusia lakkojakin tuli 6 kappaletta: China Glazen Road Trip kokoelmasta kolme lakkaa ( Dashboard Dreamer, More To Explore, Sun's Up Top Down sekä minikokoinen helmiäistopperi Travel In Colour), OPIn Hawaii- kokoelman marjapuuro Just Lanai-ing Around ja FUN Lacquerin ihana Storm. Tuskin maltan odottaa näillä ihanuuksilla lakkaamista !


Käytetyt:
- Kiko 389 Mint Milk
- essence Play with my mint
- GinaTricot White
- essence Stamp me! black
- kynsivinyylit
- BP-L006
- MoYou Pro 02

Mitä ootte mieltä kynsistä? Teetteko te usein vaatteisiin sopivia kynsiä? :)

21 kommenttia:

 1. Voi kun kauniit kynnet! :) Ja hyvää syntymäpäivää sinulle!

  VastaaPoista
 2. Oi että aivan ihanat kynnet! Ja paljon onnea! :)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut! Paitsi synttäreiden niin myös loistavasti toteutettujen kynsien myötä, ne on ihanat. :)

  VastaaPoista
 4. Onnea! Ja kynnet on aivan ihanat :)

  VastaaPoista
 5. Synttäri-onnittelut ja kynnet ovat ihanasti sopivat asun kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Sole :) Jep, onneksi löysin just sopivat leimat !

   Poista
 6. Vau, tosi hyvin ollet saanut asun kuvion tuotua kynnelle :) Hienot!

  VastaaPoista
 7. Paljon onnea :) Tosi kivat kynnet!

  VastaaPoista
 8. Oi mitkä kynnet, oot onnistunut hurjan hyvin! ♥ Ja hei, paljon onnea synttäreiden johdosta! ♥

  VastaaPoista
 9. Kerrassaan upeat! Ja onnea Iidalle!

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: