maanantai 3. elokuuta 2015

338. Testissa Ruby Wingejä pt. 2

Iida: Kuten Ronja jo postauksessaan kertoi, saatiin Naiskauneudelta muutamat lakkaset testiin. Molemmat saivat kaksi Ruby Wingin lakkaa sekä yhden Color Clubin. Mainitsemieni merkkien lisäksi Naiskauneus myy Colour Alikea sekä Barry M:ää.

Ensimmäinen lakka on hopea/ruusukulta frost Meadow. Lakka peitti mun kynnet jo yhdellä kerroksella mutta lisäsin silti toisen. Koostumus oli mieluinen, lakka ei juurikaan valunut kynsinauhoille mutta ei ollut jankkikaan. Pigmenttistä tämä kyllä oli, joten saattaisi toimia leimauksessa. Auringossa väriä vaihtavat leimat, olisko edes cool !

ulkona


sisällä

Ulkona lakka on kauniin ruusukullan värinen ja sisällä normaali hopea. Värin vaihtaminen käy melko nopsaan, tykkään kyllä :)

Toinen lakka on kelta/violetti flakie Desert Valley. Jo pullosta näin että lakka ei tulisi levittymään nätisti ja oikeassa olin. Flakiet tulivat kynnelle ällöttävinä rykelminä ja pohjan väri oli hassun keltainen. Lakkasin tämän paljaalle kynnelle sillä epäilin että väri ei vaihtuisi jos alla olisi toinen lakka. No, voitte varmaan arvata miltä näyttää epätasaisesti levittynyt violetti jossa on eklottavia flakieklimppejä. Säästän teidät kuvalta.

 sisällä


ulkona

Tuomio: Meadow ehdottomasti jatkoon, Desert Valley hyljeksittyjen lakkojen laatikkoon :D


6 kommenttia:

 1. Tosi nätti tuo Meadow! Ei tuo pöllömmän näkönen ole tuo Desert Valleykaan mun mielestä, mutta kyllä se kakkoseksi jää jos Meadowiin vertaa :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä! Toimii Meadow leimassa kuin unelma! Sattui vielä olemaan tarjouksessa joten pakkohan se oli kotiuttaa testiin... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan :) Pitääkin kokeilla leimata sillä !

   Poista
 3. Ihana tuo ensimmäinen, todella nätin sävyinen molempina variaatioina! :) Harmi juttu tuon flackie-lakan kanssa kyllä, olisi voinut olla nättikin jos olisi toiminut kiltimmin :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin Meadowsta itsekkin :) Flakiet ei vaan oo mun mieleen, ellei ne ole paksumman lakan joukossa niinkun vaikka Nuf Oh- upeat lakat!

   Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: