keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

336. Tämänhetkiset Top 10 lakkani

Ronja: Belegwen listasi blogissaan pari viikkoa sitten lakkojensa tämänhetkisen Top kympin ja haastoi kaikki mukaan listaamaan omia lempparilakkojaan. Mä yritin myös listata omia suosikkejani, joista yksikään ei tosin löytynyt Belegwenin listasta. Se on siinä mielessä ihme, että tykkäsin yksinkertaisesti kaikista Belegwenin listaamista lakoista ja luulin omalta listaltani löytyvän ainakin kaksi samaa lakkaa, mutta niinpä ei käynytkään! Lakat ei ole listalla missään järjestyksessä, koska niiden sellaiseen asetteleminen olisi jo aivan liian vaikeaa ;)


1. Opi - That's Hula-rious! päätyi Top 10 -listaan oikeastaan vähän vahingossa, koska ajattelin ettei se kuulu mun suosikkeihin vähän kenkun koostumuksensa takia ja silti huomasin sen nököttävän pöydällä muiden kymmenen suosituimman tittelistä kilpailevan lakan joukossa. Ja pitäähän listalla yksi vihreäkin olla! Niinkuin sanoin koostumus ei ole ihan parasta mitä Opilta on nähty, mutta väri on sitäkin onnistuneempi ja ainutlaatuinen mun kokoelmassa.


2. piCture pOlish - Cyan on listan ainoa sininen. Sen PP:lle tyypilliset hopeiset hitulat ja shimmer tekevät Cyanista mielenkiintoisemman ja väri on ihanan kesäinen! Peittää kahdella helpolla kerroksella ja on muutenkin todella helppo lakattava.


3. China Glaze - Ring in the Red ei ole päässyt vielä esiintymään blogissa, mutta kynsillä se on käynyt jo tämän vuoden keväällä. Silloin mulla ei ollut kameraa mukana koska olin laskettelureissulla, joten kuvia lakkauksesta ei koskaan päätynyt blogiin. Voin kuitenkin sanoa Ring in the Redin olevan ihanin punainen glitter jonka olen koskaan nähnyt ja punaisen cremen päällä tätä riittää kerros tai kaksi. Melko jouluinen sävy, joten pääsee uudestaan käyttöön varmaan lähempänä talvea jollen keksi yhdistää tätä johonkin lakkaukseen aikaisemmin.


4. F.U.N Lacquer - Distinct on aika tuore ostos. Se on vuoden 2015 Limited Edition kokoelmasta ja ihastutti erivärisillä glittereillään ja hituloillaan. Todella kaunis harmaansininen pohja, peittää kahdella kerroksella vaivattomasti ja kuivuu nopeasti.


5. Opi - Where Did Suzi's Man-Go? on ollut yksi mun lemppareista jo pitkään ja sille on eniten käyttöä kesällä, kun tekee mieli lakata kirkkailla lakoilla. Jos Hula-riouksen koostumus ei ihan vakuuttanut, niin tämä lakka vakuutti senkin edestä! Toimii hyvin liukuvärjäyksessä, vesimarmoroinnissa ja ihan tavallisesti koko kynnelle lakattuna.


6. piCture pOlish - Paris oli mun ensimmäinen PP:n lakka ja vakuutti mut täysin merkin laadukkuudesta! Paris peittää kahdella kerroksella, mutta mä laitan yleensä kolmannen varmistukseksi. Koostumus on vähän ohut, mutta ei valu kynsinauhoille. Mulla on reborn versio, joka on sävyltään vähän korallisempi ja lämpimämpi kuin alkuperäinen versio. Sisältää samanlaista hitulaa ja shimmeriä kuin Cyan.


7. IsaDora - Cherise on superpeittävä yhden kerroksen ihme, jota jostain syystä silti lakkaan aina kaksi kerrosta. Väri ei ole kovin uniikki, mutta täydellinen koostumus ja kivan muotoinen suti tekevät tästä ostamisen arvoisen. Haluaisin kokeilla muitakin IsaDoran geelilakkoja, koska osa niistä toimii myös leimaamisessa.


8. Kiko - Cupcake 650 Peach on yksi Kikon ihanimmista lakoista. Halusin ottaa listalle mukaan jonkun Cupacake tekstuureista ja iski valinnan vaikeus koska ne on kaikki todella nättejä, mutta päädyin lopulta niistä eniten käytettyyn Peach:iin.


9. Ruby Wing - Festival ei ole päässyt vielä yksinään kynsille, mutta se on todella kaunis esim. glitterliu'ussa käytettäessä. Sisällä pohja on kirkas ja glitterit näyttävät hopeisilta, ulkona UV- eli auringonvalossa pohja on violetti ja koko lakka näyttää pinkkiin taittavalta violetilta. Ilman värin vaihtumista lakka olisi vain perus hopeinen glitter, mutta kun kynnet vie aurinkoon voi unohtaa kaiken tavallisuuden sillä Festival ei todellakaan ole tavallinen!


10. Zoya - Arabella on mun ensimmäinen Zoya sekä Pixie Dust ja se ansaitsi paikkansa kymmenen parhaan joukossa viimeisenä, muttei vähäisimpänä. Helppo koostumus, nätti sävy ja kahden kerroksen peittävyys tekevät Arabellasta ihanan. Bonuksena lakka sisältää hopeista shimmeriä, joka saa lakan heräämään kynsillä henkiin. Vaikka tykkään yleensä enemmän niistä Pixie Dusteista joissa on mukana isoja glittereitä niin silti tämä lakka olikin positiivinen yllätys mulle ja sopii varsinkin syksyllä varmasti moneen lakkaukseen.

Nyt on kaikki kymmenen lakkaa listattu, miltäs näyttää? Löytyykö jonkun listasta samoja lakkoja kuin mulla? :) Mun lemppareissa näyttää olevan tällä hetkellä aika paljon pinkkejä ja oranssin sävyisiä lakkoja sekä sekalainen joukko glittereitä, cremejä ja kaikkea siltä väliltä. Kiitos Belegwenille kivasta haasteesta!

14 kommenttia:

  1. Tuo Kikon Cupcake 650 Peach on aivan ihana! Ihailin just mielestäni jotain kynsiä, missä tuota lakkaa oli. Niin kauniin ja herkullisen värinen. Saako noita mistään Suomesta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki noi Cupcakesit on mun mielestä niin söpöjä! Mä käytin Peachia viimeksi täällä: http://erilaisiakynsia.blogspot.fi/2015/07/332-tutoriaali-leimadecalit.html?m=1 jos noita kynsiä tarkotit :) Kikoja ei valitettavasti saa Suomesta mutta niitä voi tilata Kikon nettisivuilta. Mä oon kerran tilannut sieltä ja hyvin toimi mutta en muista onko näitä lakkoja siellä kun tilaamisesta on jo aikaa :)

      Poista
  2. Rakastuin tuohon Kikon lakkaan *_*

    VastaaPoista
  3. Oi, ihania lakkoja se sinäkin kyllä valitsit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos olisin saanut valita enemmänkin niin ainakin Opin Emotions olisi päässyt listalle, sehän taisi olla sunkin listassa :)

      Poista
  4. Oi miten ihana lista! Tosi herkullisia lakkoja oot valinnut, nyt alkoi shoppailusormet syyhyämään! :D Itseltä löytyy näistä vain Ring in the Red, josta myös pidän kovasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon lukenut muitten listoja ja joka kerta oon löytänyt jonkun lakan joka tekisi mieli ostaa :D

      Poista
  5. Distinct, se on älyttömän upea lakka ❤️ Hyviä valintoja muutenkin vaikkakin ehkä eri värimaailmassa kuin mun. Mutta mielenkiintoista lukea näitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Distinct on kyllä ihana! Mun mielestä on kiva lukea muitten listoja juuri sen takia kun kaikilla se on vähän erilainen :)

      Poista
  6. Ihana lista, omakin tulossa, ei vaan ole vielä valmis :) Mäkin tykkään hulluna tosta OPIn Where Did Suzi's Man-Go?-lakasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpäs tarkkailla sun blogista että millon julkaiset oman listasi ;) Man-Go on aivan ihana lakka väriltään ja käytökseltään!

      Poista
  7. En tiedä voiko tällaisessa tilanteessa kiittää, mutta kiitänpä silti! :D

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: