keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

329. Niin ysäriä

Iida: Joku aika sitten juhlimme pienimuotoisesti sedän ja hänen vaimonsa 25-vuotis hääpäivää. Kutsuun oli laitettu pukukoodiksi 90-luku, joten asua ja kynsiä piti ruveta suunnittelemaan hyvissä ajoin. Mulla oli loppujen lopuksi päällä revityt farkut, kukkakuvioinen järkyttävä t-paita, tädin ysärijakku ja kauheat pienet silmälasit :D Asusteina mulla oli choker-kaulakoru sekä tribaalikuvioinen nyssäkkä. Kovasti sain kehuja panostuksesta ja omasta mielestä asu oli onnistunut, vaikka olen elänyt vain vuoden 90-luvulla !


Kynsien laitossa tulikin sitten isompi ongelma. Pää löi tyhjää enkä edes oikein tiennyt mitkä kuosit tai värit olivat muodissa yhdeksänkymmentäluvulla. Googlasin "90's nails" niin johan alkoi lyyti kirjoittamaan. Neon ja leopardi sekä smile olivat ainakin kovasti muodissa, am I right? Jokatapauksessa, laitoin kynsille kirkasta neonia ja leimoja. Vitsi näistä tuli mageet :D


Pohjalle laitoin valkoista lakkaa ja kynsinauhoille sivelin Born Pretty Storen Peel off - mömmöä. Lateksimainen tuote on tarkoitettu helpottamaan kynsinauhojen putsaamista, varsinkin leimatessa ja liukuvärejä tehdessä. Tuotteen levittäminen oli helppoa, mutta pois repiminen ja kuivuminen hieman vaivalloista. Jos laittaa liian ohuen kerroksen, peel off ei lähde siististi kokonaisena. Jos taas laitat liian paksun kerroksen, kuivumisessa menee aikaa. Huomasin äitin kynsiä lakatessa, että tämä mömmö tarttuu sormiin kuin kärpäset tarrapaperiin, jos kynsinauhat ovat yhtään kuivat.. Tuote kuivui noin 5-10 minuutissa. Jos haluaa panostaa laatuun kannattaa kerralla ostaa hyvä lateksimömmö, esim Glisten & Glown Latex Barrier. Mulle tää halvempi on kuitenkin ihan riittävä, pääasia ettei tule sotkua.

Valkoisen päälle aloin sutimaan drybrush eli distressed eli kuivasuti- tekniikalla neonlakkoja. Omasta varastosta ei kamalasti neonia löytynyt, joten piti mennä lainaamaan muutama Ronjalta. Leimauslaatta on myöskin lainattu, sillä muistin sopivasti että Ronjalla on laatta jossa on kokokynnen smile- kuvio. Lakkoina käytin yhtä uutukaisistani, nimittäin Helsingistä ostettua piCture pOlishin Sizzleä. Kävin Cesarsshopin myymälässä Vuorikadulla ja mukaan lähti tämä ihanainen neonpinkki ♥ Saatte tästä vielä ihan oman postauksen :)



Näistä tuli kyllä super hauskat kynnet ja saivat juhlissakin kehuja. Itse tykkään neon-lakoista ihan hirmuisen paljon, niiden kirkkaus vaan sokaisee ! Unodin pullokuvasta essencen mustan leimauslakan. Sillä siis leimasin kuviot, ei moittimista. Laatta toimi hyvin, kiitokset Ronjalle lainasta ;)


Käytetyt:
- Yes Love 383
- Kiko 389 Mint Milk
- Essie Sunday Funday
- piCture pOlish Sizzle
- Flormar Neon 
- CesarsShop C1- laatta
- essence stamp me! black

Onko kynnet tarpeeksi ysärit? ;)


Muistakaa käyttää koodia PVL91 :)

6 kommenttia:

  1. Mielettömän siistit kynnet, wau! :D

    VastaaPoista
  2. Kääks, aivan mahtava asu ja kynnet! Nyt on kyllä nähty huimasti vaivaa ja tehty ajatuksella, ja sen myös näistä näkee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No meinhän noihin aikaa, sen arvoista kyllä oli. Tykkäsin lopputuloksesta itsekkin :)

      Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: