lauantai 18. huhtikuuta 2015

291. Inspired by iPhone case

Iida: Saatiin Ronjan kanssa Born Pretty Storelta taas pakettia ja vihdoin mulla on asialliset ja kunnolliset siveltimet. Ei enää hapsottavia ja liian paksuja kökkösiveltimiä, jes! Halusin heti alkaa maalailemaan ja ideakin mulla oli valmiina nimittäin mun puhelinkuoret. Kuorien ostosta lähtien oon halunnut samanlaista kuosia kynsille ja viimein mulla oli siihen täydelliset vermeetkin.Pohjalle lakkasin kaksi kerrosta Ginan Blackia, tosi hyvin käyttäytyvä musta lakka. Oon huomannut että ainakin Ginan mustat ja valkoiset lakat ovat paljon parempia kun joku "hienomman" merkin vastaavanväriset lakat. Ja hinta ei paljon kukkaroa rasita!
Mustan päälle maalasin Seppälän Nudella epäsymmetrisiä pyöreitä kuvioita ja niiden päälle erisävyisillä pinkeillä. Kukista löytyy OPIn You're a Pica work ja Kiss Me I'm Brazilian sekä Zoyan Kirtridge. Lehdet maalasin Seppälän Olivegreenillä. Sain kivaa moniulotteisuutta kukkiin sotkemalla värejä keskenään, tuli paljon elävämmän näköistä jälkeä.


Muihin kynsiin lakkasin edellä mainittuja pinkkejä lakkoja ja seuraavana päivänä lisäsin mattapäällyslakan sillä kuoretkin ovat mattapintaiset. Vitsit että tykkäsin näistä kynsistä   Onnistui tosi hyvin ja kukista tuli ihania! Aion kyllä ruveta maalaamaan enemmän, sen verran mukavaa hommaa.


Käytetyt:
- GinaTricot Black
- Zoya Kirtridge
- OPI Kiss Me I'm Brazilian
- OPI You're a Pisa work
- Born Pretty Store- siveltimet
- Seppälä Nails Olive Green
- Seppälä Nails Nude
- OPI Matte topcoat

Mitä tykkäätte kynsistä? :) Ja koodilla PVL91 saatte 10% alennusta kaikista normaali hintaisista nail art - tuotteista.

6 kommenttia:

 1. Ihan älyttömän hienot!!!! En osaisi itse maalata noin nätisti :)

  VastaaPoista
 2. Tykkään, mutta sehän oli jo tiedossa:)
  Mua himottais kovasti erilaiset kuviolliset kuoret omppuun (ja on niitä tullu hamstrattuakin), mut en uskalla enää pitää semmosia. Läpälliset kuoret korttipaikoilla on ihan ehdottomat, vaikkakin tosi tylsät. Voisin lohduttautua lakkaamalla kynnet valkoisella, koska sillonhan ne sopis loistavasti kuoriin :D Ja vähän vihreää ja harmaata mukaan, jotta olis enemmän realistiset ja kuoriin sopivat. Joo, taitaa olla nukkumaanmenoaika... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiittis <3
   Saa varmasti netistä tilaamalla kuviollisiakin läppäkuoria :)

   Poista
 3. Taidokkaat! Luulin esikatselukuvasta, että oot käyttänyt decaleja:D Ihan älyttömän hienot:)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: