perjantai 24. huhtikuuta 2015

294. Galaxy (H)

Iida: Vihdoin ja viimein mullekkin on saapunut kimallepommi lakkamerkiltä joka aiheutti hypetyksen kynsipiireissä, nimittäin FUN Lacquer. Cesarsshoppiin tuli FUNeja ennakkomyyntiin helmi-maaliskuussa ja sain taivuteltua äidin tilaamaan mulle yhden kaunokaisen nimeltä Galaxy (H). Myöhemmin minuun otettiin yhteyttä, että Singaporessa, lakkojen valmistusmaassa, oli jotain häikkää Galaxyn ja sen holoversioisen lakan tekemisessä, joten sitä ei tullut ensimmäisessä erässä Cesariin. Varastoja täydentäessä muhun otettiin yhteyttä että nyt olisi Galaxya ja tiistaina tuo kaunokainen oli mulla hyppysissä !On muuten upea ilmestys! Violettiin taittavalla pohjalla holoshimmeriä, holohippuja ja violetin sinistä glitteriä jota on todella paljon. Lakkaa on kynsillä kaksi kerrosta OPIn Do you lilac it? : n päällä. Levittyvyys oli ihan jees, jotenkin odotin tän lakan koostumukselta paljon enemmän.. Kyllä sen pienen kökköisyyden ymmärtää kun on tuota glitteriä niin samperisti :D Ja annettakoon se kuitenkin anteeksi sillä lakan kimallus on jotain niin sanoinkuvailematonta. Kuvissa ei tietenkään näytä yhtä ihanalta kuin livenä..
Mietin myös kauan sitä, että valitsenko tämän holollisen vai holottoman Galaxyn. Sissin kynsillä on tässä postauksessa holoton Galaxy ja sekin on aivan ihana ! Tähän hololliseen olisin ehkä kaivannut violettia hieman enemmäin tai sitten valitsen seuraavalla kerralla alle tummemman lakan :)


Mitä mieltä te olette FUN Lacquerin lakoista? Entä omistatteko Galaxya tai sen holoversiota? 

8 kommenttia:

 1. Ihana, ihana, ihana ♥ Muhun iskee ehkä enemmän se holoton Galaxy, mut huolisin kumman vaan millon vaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep <3 Mäkin mietin jälkikäteen että olisko kuitenkin pitänyt ottaa se holoton mutta housussa jo.. :D

   Poista
 2. Mul on just tää sama ku sulla ja se peittää kyl ihan yksistäänkin (3-4 kerroksella, riippuu vähän) et ei välttämättä tarvi lakata minkään muun lakan päälle (:

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: