keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

296. Matkakuume

Iida:  Oma inspis oli vähän hukkateillä, joten käännyin "kynsisiskoni" puoleen. Kiitokset Annille, joka ehdotti pinkkiä skittletteä mustavalkoleimoilla ja glitter- aksentilla. Pinkiksi valikoitui OPIn Sorry I'm Fizzy Today joka sopii lämpimään ja aurinkoiseen kevääseen kuin nenä päähän. Paitsi että ulkona sataa nyt kaatamalla vettä.


Fizzyä siis kynsillä kolmisen kerrosta. Yhtä kenkku levitettävä kuin aina, mutta se väri on niin herkku! Keskisormessa kaksi kerrosta Ginan Whiteä ja siihen leimasin päälle essencen mustalla leimauslakalla MoYoun laatasta kivan minkälie tribaalikuvion. Vähän meni hassusti tuo leima mutta sopi kokonaisuuteen! Nimettömässä on pohjalla yksi kerros Claire'sin mikroglitter-lakkaa ja päälle meikkisienellä tuputeltuna OPIn Which is Witch? *joutuu tarkistamaan miten nimi kirjoitettiin*. Lakassa on kirkaalla pohjalla holoisia heksoja, pikkuglittereitä ja tikkuglitteriä, oi nam! Kynsikirpalta tämän löysin viiden euron hintaan, todella kannattava ostos.


Nää kynnet sai mut kaipaamaan ulkomaille. Tuli ihan sellainen fiilis että kynsikuvien taustalla pitäisi olla pehmeä hiekka ja turkoosi meri, kädessä joku ihana kirpsakka juoma koristeltuna minisateenvarjolla. Ehkä otan simamukin käteen ja menen tuijottamaan vesisadetta.


Käyteyt:
- OPI Sorry I'm Fizzy Today
- OPI Which is Witch?
- Claire's Magic Snow
- GinaTricot White
- Essence Stamp me! black
- MoYou London Pro 02

Vappukynnet postaan myöhemmin, mukavaa loppuviikkoa :)

6 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: