perjantai 3. huhtikuuta 2015

285. Bestie Twin Nails

Iida: Aloittaessani bloggaamisen en olisi ikinä uskonut että tulen tutustumaan muihin kynsihörhöihin. On tämä vaan hassua että netti, blogit ja yhteinen harrastus tuo ihmisiä yhteen ja huomaa löytävänsä muitakin yhtäläisyyksiä kaverista. Kuinka pelottavaa mutta toisaalta älyttömän hauskaa! Ollaan Annin kanssa jutusteltu blogien välityksellä jo pidemmän aikaa ja yhteisten kiinnostuksen kohteiden (lue: Vampyyripäiväkirjojen ja mintunväristen lakkojen) kautta alettiin juttelemaan enemmän ja mun mielestä Anni on aivan huippu tyyppi 

Tässä noin viikko sitten miettittiin yhdessä että millaiset kynnet lakattaisiin. Kummallakaan ei ollut ideaa, joten Anni ehdotti että tehätisiin Bestietwinnailssit eli kaverin kanssa identtiset kynnet! Innostuin ideasta ja Instasta etsin sopivia kynsiä jotka olisi nopea ja helppo toteuttaa.


Tassua pystyyn siellä ruudun takana keitä yllätti että lakaksi valikoitui Minttukiko. Sitähän minäkin. Kaikissa kynsissä nimetöntä ja keskaria lukuunottamatta on kaksi kerrosta Kikoa. Keskisormessa kaksi kerrosta OPIn satiinilakkaa Love.Angel.Music.Baby. Tähän lisäsin kyllä päällyslakan sillä halusin lakkauksen pysyvän hyvänä pitkään.
Nimettömään lakkasin pohjalle kaksi kerrosta Ginan Whiteä, joka veteli viimeisiään. Epätasaisuudet jäivät onneksi piiloon leopardikuvioiden alle, jotka on tehty Minttukikolla, LAMBilla ja pilkkutikulla. Helppoa, nopeaa ja näyttävää 
Käytetyt :
- Kiko 389 Mint Milk
-Love.Angel.Music.Baby
- GinaTricot White
- dotting tool

Näiden kynsien tekeminen oli hauskaa ja tykkäsin kyllä tästä kaverin kanssa samiskynnet- teemasta! Kynsistäkin tuli todella kivat :) 

8 kommenttia:

 1. Näitä on kiva katella, joskus aina instasta löytyy samiskynsiä. Kivat toteutukset!

  VastaaPoista
 2. Nämä on kyllä ihanat! Hyvin ootte molemmat onnistuneet :)

  VastaaPoista
 3. Noni, nyt mä kommentoin :D
  Ihana teksti :) En kyllä tajua, miten paljon samaa meistä sattumalta löytyykään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jep! Pitää tehä tää joskus uudestaan :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: