maanantai 13. huhtikuuta 2015

289. Kun aurinko paistaa, kaiva holot esiin

Iida: Hololakoista oon tässä keväällä kirjoitellut aikaisemminkin mutta kun! Kuka muka pystyy vastustamaan sitä auringon ja holon superkimaltavaa yhdistelmää? China Glazen Hyper Haute on mun yksi ehdoton suosikki, niin mahtava lakka. Toki kaljuuntuu ja tasaisen tuloksen saa kolmella kerroksella mutta on se sen arvoinen!
Ainoa ongelma holoissa on, että ideapula iskee aina koristeluvaiheessa. Lakkaa ei raaski peittää koristeilla koska se on jo niin nättiä katseltavaa itsessään, mutta yksivärisilläkään en oikein viihdy.. Itse ratkaisin ongelman lätkäisemällä kahdelle kynnelle pohjaväriksi Essien Madison ave-huen. Marjanpuuron värinen pinkki-violetti, jossa on hitunen Essien hopeaa shimmeriä. Essien omilla sivuilla kuvataan lakka näin: A chic upper east side pink. Lakasta oli pullon pohjalla enää jämät jäljellä, mutta kyllä sen sai elvytettyä seitsemällä pisaralla ohentajaa. Päälle laitoin Sechen ja odottelin hetken, sitten lisäsin single chevron- tyyliset ranskistarrat. Vielä kaksi kerrosta Hyper Hautea ja valmista!


Viikonloppuna sattui olemaan oikein lämmintä ja aurinkoista (jonka innoittamana alunperin lakkasin hololla) joten oli pakko ottaa tästä kaunokaisesta kuva ihan auringonvalossa! Kuva ei ole ehkä paras mahdollinen mutta upeasti se kimalsi 


Käyteyt:
- China Glaze Hyper Haute
- Essie Madison ave-hue
- single chevron- ranskistarrat

Iskeekö teille holohimo auringon paistaessa? :)

12 kommenttia:

 1. Mussa on varmaan jokin vikana, kun en itellä innostu tällasista perusholoista. Kyllä tykkään hologlittereistä ja -toppereista, mut.. :D Kynnet on kuitenki kauniit, ja tykkään katella holoja muiden kynsillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskin sussa sentään mitään vikana on :D kaikille ei vaan iske! Kiitos <3

   Poista
 2. Kauniit! Holojen koristelu on tosiaan kinkkistä.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Rose :) Todellakin, aina saa miettiä päänsä puhki että mitäköhän tämän kaveriksi laittaisi :D

   Poista
 3. Kaunis lakkaus! Mulle tulee aina auringon paistaessa mieli lakata neon lakoilla (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oi neonit ! Siinä kyllä myös erinomaisia kesälakkoja :)

   Poista
 4. Mistä olet ostanut tuota kynsilakan ohentajaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on Mavalan ohentajaa ja se on ihan paikallisesta kauneushoitolasta :) saa kyllä isommista perustavarakaupoista esim. Cittari ja Sokos.

   Poista
 5. Oijoih miten kaunis lakkaus! Tosi hyvin sointuu lakat yhteen ja tuo hol on upea <3

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: