torstai 23. huhtikuuta 2015

293. Leimailluusio

Iida: Mieleni teki pitkästä aikaa saada kynsille kultaista/hopeaa ja lakaksi valikoituikin Essien Jiggle hi, Jiggle low joka on vähän sekasikiö. Lakan väri vaihtelee kultaisen ja hopean välillä riippuen mistä kulmasta ja missä valossa sitä katsoo ja koulussa iskinkin kynteni meidän luokkalaisen nenän eteen ja kysyin lakan väriä. Tämä kyseinen POIKA vastasi että "no valkokulta". Jassoo, nyt oon vielä epäselvempi tämän värin suhteen.. Ja unohdin taas ottaa swatch-kuvan pelkästä JHJL:stä,vitsit..Koristeluksi valikoitui leimaus, sillä Born Pretty Storelta saatu leimauslaatta BP- L006 houkutteli kovasti! Ronja on puhunut että hänen tällainen isompi BPS laatta ei ota toimiakseen ja huomasin omassa laatassani saman. Kokeilin essencen leimauslakoilla ja kuvio ei noussut stampperiin ehjänä, ei sitten millään. Kaivoin esiin IsaDoran geelilakkasarjan mintunvihreän yksilön, Ocean Driven jonka olen todennut olevan huippu leimauksessa ja tsädäm, leimat nousi ehjänä! Ohuimmatkin viivat tuli ilman reikiä kynsille, jes! Essencen leimauslakoilla ei kyllä yhteistyö pelitä tämän laatan kanssa, harmi.
Peukkuun, keskisormeen ja pikkurilliin leimasin hauskaa kukonaskelkuosia, jollaista olen halunnut jo pitkän aikaa kynsille. Etusormeen ja nimettömään leimasin tribaalimaista kolmiokuviota. Välillä nopealla vilkaisulla kynnet näytti siltä että olisin leimannut hopealla mintunvihreälle pohjalle, varsinainen illuusio!


Ihmettelen myös suuresti sitä, että mitä Jiggle hi, Jiggle low tekee joulukokoelmassa. Tämä lakka on aivan tajuttoman kimaltava auringon valossa, suorastaan häikäisi silmiä! Ehdottomasti kesällä tulee käyttöön.


Käytetyt:
- Essie Jiggle hi, Jiggle low
- IsaDora Ocean Drive
- BP- L006Ja tutusti koodilla PVL91 10% alennusta kaikista normaalihintaisista nail art- tuotteista.

2 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: